- הוסף לסימניות
סביר מאד שהם לא המשווק הבלעדי של זה.למישהו יש דרך לדבר עם אושר עד? טלפון, מייל? עם ההנהלה הראשית אני מתכוונת. חיפשתי ולא מצאתי...
פשוט אצלם יותר רגילים לקנות בפרט במבצעים.
מי שצריך לטפל בבעיה אם ישנה זה החברה.
סביר מאד שהם לא המשווק הבלעדי של זה.למישהו יש דרך לדבר עם אושר עד? טלפון, מייל? עם ההנהלה הראשית אני מתכוונת. חיפשתי ולא מצאתי...
אפשר לפתוח את הכתבה לטובת החסומים?![]()
סכנה, מאוורר: אצבעותיהם של ילדים נקטעו
מספר מקרים של קטיעת אצבעות של ילדים שהוריהם דיווחו כי רכשו את המאווררים של חברת 'מולר' ברשת 'אושר עד' - שם עדכנו על הפסקת המכירה • משרד הכלכלה חוקר (אקטו..www.kikar.co.il
בקבוצה במועצה אצלנו
צפה בקובץ המצורף 736846
ladaat.co
חס ושלום. לא תשים דמים בביתך. צריך לזרוק אותו לפח, ואני בטוח שמש' נעמן זה מה שהם עשו, מייד אחרי שהם צילמו אותו.וואו וואו פחד מוות אבל אם יש אפשרות לתלות אותו על הקיר אבל גבוה עדיף מאשר שיעמוד כך:
בצדק בצדק אחרי שחושבים מגלים שזה מה זה נכון ילד גם יכול לחבר לשקע אחרי סוכות ועדיף לא לחשוב מה יכול לקרותחס ושלום. לא תשים דמים בביתך. צריך לזרוק אותו לפח, ואני בטוח שמש' נעמן זה מה שהם עשו, מייד אחרי שהם צילמו אותו.
שורה של דיווחים ברחבי הארץ על קטיעת אצבעות של ילדים קטנים כתוצאה ממאווררים שהוצבו בסוכות. ההורים דיווחו כי מדובר במאווררים של חברת 'מולר', שנרכשו ברשת 'אושר עד'.אפשר לפתוח את הכתבה לטובת החסומים?
בושה.
rhon.co.il
מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!
חלה שגיאה בשליחה. נסו שוב!
לוח לימודים
מסלולי לימוד שאפשר להצטרף
אליהם ממש עכשיו:
תהילים פרק כה
אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
הנושאים החמים