מפרסמים ב"פרוג"...אז מה עושים????
אם זה היה רק החברה הזאת, היה אפשר לטפל...חייבים לעצור את רכבת האימים הזו, שהולכת וגוררת איתה עוד משפחות!!!
תעשו משהו.
לא יעזור, בחברות האלו לא טורחים להשלות אף אחד שהכסף מחולק חינם. מלמעלה זה נשמע כמו עסק רגיל, עובדים קשה ומשקיעים במכירות- ומרוויחים.צריך להבין דבר אחד וחשוב מאד
אין כסף קל!!!!!!!!!!!!!
לא נשמע לי הגיוני שאנשים מבינים שהם הולכים לעבוד קשה ועדיין משתכנעים לדבר שכזה.לא יעזור, בחברות האלו לא טורחים להשלות אף אחד שהכסף מחולק חינם. מלמעלה זה נשמע כמו עסק רגיל, עובדים קשה ומשקיעים במכירות- ומרוויחים.
לאנשים צעירים יש לעיתים אנרגיה אטומית והם רק מחפשים לפוצץ אותה באיזשהוא צורה ולעשות כסף.לא נשמע לי הגיוני שאנשים מבינים שהם הולכים לעבוד קשה ועדיין משתכנעים לדבר שכזה.
לא יודעת, ב"ה לא הייתי בפנים, אבל מהתאורים זה נשמע ככה
הם לא יביאו הודעת הבהרה נגד כפי שביקשנו כי לדעתם יש עוד פירמידות כאלו ואחרותמעניין... גם אני פניתי למעניינים שיפסיקו והם טענו שאין להם אחריות על הפרסומים וכל העיתונים מכניסים אותם...
איך שהם נותנים למסעדות וכדו' הכשר גם אם הם לא בדיוק יודעים מה הולך שםאיך יכול להיות שחת"ס פ"ת נותנים להם הכשר?
לא הצלחתי להבין את המשפט. אוורסט זה כידוע שם של הר. קשה למצא מידע על חברה כזו.מישהו שמע על 'אוורסט' שם חדש אם מוצרי פוראוור.
אוורסט זו קבוצה בתוך פוראוור עם התנאים שיש בכל הקבוצות..איך אנשים עדיין נופלים לזה????
מישהו שמע על 'אוורסט' שם חדש אם מוצרי פוראוור.
אותו רעיון רק מבטיחים להחזיר את ההשקעה אם לא מוכרים.
מספיק עם ההאשמות חסרות שחר הנובעות מבורות!!! מי שחי כמו אברך בחר לעצמו את צורת החיים הזו מתוך בחירה! להקריב דברים מסויימים בחיים בשביל דברים אחרים שלהם ערך עליון ומקודש עם תשואה לטווח ארוך, אשרי מי שיכול אני מקנא בו!!! אשריכם תלמידי חכמים!!! כן צריך לחנך צעירנו לאחריות כלכלית ואישית כלפי המשפחה,(ולא לקניית דירה במרכז ועוד כל מיני קשקושים) ועל חישוב סיכונים ובעיקר למודעות, כן, למודעות שיש המון נוכלים שמחכים בפינה לאברכים מתוך ידיעה שאפשר לנצל את התמימות וחוסר הידע שלהם****** זה לא 'השקעות'.
כל זמן שימשיכו לחנך את צעירינו שאפשר לפרנס משפחה גדולה ממשכורת של אברך כולל + גננת, וגם לקנות בזה דירה במרכז ולחתן את כל הילדים, הרי שכשהזוגות מגלים שהם עומדים מול שוקת שבורה, הם נתלים בכל שבב של תקוה בשביל לנסות בכל זאת לגמור את החודש
מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!
חלה שגיאה בשליחה. נסו שוב!
לוח לימודים
מסלולי לימוד שאפשר להצטרף
אליהם ממש עכשיו:
תהילים פרק כה
אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
הנושאים החמים