מידע שימושי זהירות -****** ''מגייסת'' עובדים לעבודה בזום

• הוסף לסימניות
אז מה עושים????
מפרסמים ב"פרוג"... :)

חייבים לעצור את רכבת האימים הזו, שהולכת וגוררת איתה עוד משפחות!!!
תעשו משהו.
אם זה היה רק החברה הזאת, היה אפשר לטפל...
העניין הוא שבציבור שלנו יש כ"כ "הזדמנויות" ו"חבר שלי עשה מיליונים בזה" ו"השקעה עם 15% תשואה בחודש.."
ועוד.. ועוד..

א"א לטפל בכל הצעה והזדמנות..
צריך לשנות פאזה בחשיבה.. בידע.. קצת חינוך עצמי ואחריות...

• הוסף לסימניות
צריך להבין דבר אחד וחשוב מאד
אין כסף קל!!!!!!!!!!!!!
לא יעזור, בחברות האלו לא טורחים להשלות אף אחד שהכסף מחולק חינם. מלמעלה זה נשמע כמו עסק רגיל, עובדים קשה ומשקיעים במכירות- ומרוויחים.

• הוסף לסימניות
לא יעזור, בחברות האלו לא טורחים להשלות אף אחד שהכסף מחולק חינם. מלמעלה זה נשמע כמו עסק רגיל, עובדים קשה ומשקיעים במכירות- ומרוויחים.
לא נשמע לי הגיוני שאנשים מבינים שהם הולכים לעבוד קשה ועדיין משתכנעים לדבר שכזה.
לא יודעת, ב"ה לא הייתי בפנים, אבל מהתאורים זה נשמע ככה

• הוסף לסימניות
צריך להדגיש שמשפחות התפרקו!!! מההשקעה הזאת, הייתה על כך כתבה עצובה "בבתוך משפחה"

אני אישית, רק שומעת פירמידה, וסגנון כזה של מודעה ופשוט עוברת הלאה.

• הוסף לסימניות
לא נשמע לי הגיוני שאנשים מבינים שהם הולכים לעבוד קשה ועדיין משתכנעים לדבר שכזה.
לא יודעת, ב"ה לא הייתי בפנים, אבל מהתאורים זה נשמע ככה
לאנשים צעירים יש לעיתים אנרגיה אטומית והם רק מחפשים לפוצץ אותה באיזשהוא צורה ולעשות כסף.
עבודה ומאמץ לא ירתיע אותן, להיפך, זה רק יתן להם את התחושה שהם בדרך הנכונה.

• הוסף לסימניות
בס"ד בר"ה
הם נכנסו חזק בציבור החרדי הם עושים מפגשים במגדלי בסר עם מנטורים חרדים שמדריכים כמה אתה צריך לדאוג לכסף מזעזע באמת הישמרו והיזהרו נוכלות נטו

• הוסף לסימניות
כבוד 'למעניינים' -פרסמו אצלם!
אצלם זה התפרסם ואחרי שדיברנו איתם הם הפסיקו לפרסם על אף שהוצע להם הרבה כסף עם ימשיכו לתת את הפרסום הזה.

נ.ב. זה כבר אומר עם איזה דב מתעסקים ועד כמה הם מחפשים את הציבור החרדי דווקא.

נערך לאחרונה ב:
  • הוסף לסימניות
מעניין... גם אני פניתי למעניינים שיפסיקו והם טענו שאין להם אחריות על הפרסומים וכל העיתונים מכניסים אותם...
תאמת שבעיתונים אחרים אין פרסומות עמוד אבל יש גם יש המון מודעות בניסוחים שונים בעמודי הלוח.

• הוסף לסימניות
מעניין... גם אני פניתי למעניינים שיפסיקו והם טענו שאין להם אחריות על הפרסומים וכל העיתונים מכניסים אותם...
הם לא יביאו הודעת הבהרה נגד כפי שביקשנו כי לדעתם יש עוד פירמידות כאלו ואחרות
אבל 'לפנים משורת הדין' ולצאת מחשש לא יפרסמו יותר על אף ההפסד.
זה מה שנכתב לי אתמול. אולי אתם מדברים על משהו ישן יותר או שאיני יודעת מה.

• הוסף לסימניות
איך יכול להיות שחת"ס פ"ת נותנים להם הכשר?

• הוסף לסימניות
איך יכול להיות שחת"ס פ"ת נותנים להם הכשר?
איך שהם נותנים למסעדות וכדו' הכשר גם אם הם לא בדיוק יודעים מה הולך שם
(אלא למשל סומכים על המשגיח של הרבנות/ שמעתי ממשגיח של הרבנות )

• הוסף לסימניות
איך אנשים עדיין נופלים לזה????
מישהו שמע על 'אוורסט' שם חדש אם מוצרי פוראוור.
אותו רעיון רק מבטיחים להחזיר את ההשקעה אם לא מוכרים.

• הוסף לסימניות
איך אנשים עדיין נופלים לזה????
מישהו שמע על 'אוורסט' שם חדש אם מוצרי פוראוור.
אותו רעיון רק מבטיחים להחזיר את ההשקעה אם לא מוכרים.
אוורסט זו קבוצה בתוך פוראוור עם התנאים שיש בכל הקבוצות..

• הוסף לסימניות
היתי בטעות בכנס של ביהיפ בזום, האמת, אם לא היתי לומדת פסיכולוגיה ושיטות שיווק, היתי הולכת לזה. הם אלופים בפסיכולוגיה:) ברוך ה' אני רק ישבתי וצחקקתי הנה זה משיטה זו וזה משיטה זו...
לא פךא שהם הולכים בעיקר על צעירים, שלא מבינים דבר בכל זה, אחכ ששלחתי מייל שבעצם אני לא מעוניינת הבנאדם אמר-כן, היה נראה לי. וגם הוא אגב ליהט עם שיטות מצויין, רואים שלימדו אותו טוב. רק בגלל שידעתי את השיטות תקעתי לו מקלות ואז ראיתי אותו מתגמגם:)

• הוסף לסימניות
מה באמת אפשר לעשות?
אני חושבת שצריך ללמד את הציבור להזהר מהשקעות בכלל.
כי פעם יקראו לזה ביהיפ, ופעם מייסמארט, ואין לזה לא התחלה ולא אמצע ולא סוף.

• הוסף לסימניות
תברחו!!!!!!!!!!!! כמו מאש!!!!!!
לפני שאתם הולכים ליפול שם או מכירים חבר שהולך ליפול שם
תסתכלו לילדים שלכם בעיניים וחשבו אם זה מגיע להם.
מכיר אישית!!!!

• הוסף לסימניות
****** זה לא 'השקעות'.
כל זמן שימשיכו לחנך את צעירינו שאפשר לפרנס משפחה גדולה ממשכורת של אברך כולל + גננת, וגם לקנות בזה דירה במרכז ולחתן את כל הילדים, הרי שכשהזוגות מגלים שהם עומדים מול שוקת שבורה, הם נתלים בכל שבב של תקוה בשביל לנסות בכל זאת לגמור את החודש
מספיק עם ההאשמות חסרות שחר הנובעות מבורות!!! מי שחי כמו אברך בחר לעצמו את צורת החיים הזו מתוך בחירה! להקריב דברים מסויימים בחיים בשביל דברים אחרים שלהם ערך עליון ומקודש עם תשואה לטווח ארוך, אשרי מי שיכול אני מקנא בו!!! אשריכם תלמידי חכמים!!! כן צריך לחנך צעירנו לאחריות כלכלית ואישית כלפי המשפחה,(ולא לקניית דירה במרכז ועוד כל מיני קשקושים) ועל חישוב סיכונים ובעיקר למודעות, כן, למודעות שיש המון נוכלים שמחכים בפינה לאברכים מתוך ידיעה שאפשר לנצל את התמימות וחוסר הידע שלהם

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

פוסטים חדשים שאולי לא קראת....

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה