האם קראתם לפחות את האשכול הזה?מה זה הדבר הזה?
רק דוגמא....
![]()
דרוש מידע - ****** גלובל
בעיתון המודיע התפרסמה היום מודעה עם תכונן בסגנון: דרושים עובדים בעלי מוטביציה לעבודה מהבית בתחום השיווק ופרסום מכיוון שאני מסייע כעת לחברי שזקוק בדחיפות לעבודה התקשרתי למספר שהופיע שם ובקשתי לברר פרטים נאמר לי בערך כך: מדובר בחברת ****** העוסקת בשיווק תוספי תזונה ומוצרי בריאות צריך להגיע לשלשה...www.prog.co.il
אם מישהו יוכל לשלוח לי (אם יכול באישי) לינק למפגש שלהם בזום אודה לו.זה שוב קורה
חברה סיפרה לי בתמימות שהיא משתתפת בהדרכה בזום
של ******...
ברור שהזהרתי אותה להתרחק
השתתפו ב"קורס" כ400 אנשים!!!!!
תעשו חסד ותפיצו לכל מי שאתם יכולים
זו הזיה שהם עדין מצליחים להגיע לככ הרבה אנשים
![]()
היא לא יכולה לכתוב בצאט של הזום את הדברים שאמרת לה? לפחות להבריח משם חלק מה-400??זה שוב קורה
חברה סיפרה לי בתמימות שהיא משתתפת בהדרכה בזום
של ******...
ברור שהזהרתי אותה להתרחק
השתתפו ב"קורס" כ400 אנשים!!!!!
תעשו חסד ותפיצו לכל מי שאתם יכולים
זו הזיה שהם עדין מצליחים להגיע לככ הרבה אנשים
![]()
זו לא פירמידה.משהו מכיר מה קורה בפוראאור? האם זה פירמידה? שיכנעו אותי להיכנזס לזה שזה ריווחי וכו מה דעתכם?
בכל הוובינרים המנהלים לא טיפשים, בהגדרות ניתן להחליט שהצא'ט יהיה רק למנהל, וגם ההודעות יהיו גלויות רק לפניו.היא לא יכולה לכתוב בצאט של הזום את הדברים שאמרת לה? לפחות להבריח משם חלק מה-400??
פוראוור זו לא פירמידה בשום צורה.משהו מכיר מה קורה בפוראאור? האם זה פירמידה? שיכנעו אותי להיכנזס לזה שזה ריווחי וכו מה דעתכם?
מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!
חלה שגיאה בשליחה. נסו שוב!
לוח לימודים
מסלולי לימוד שאפשר להצטרף
אליהם ממש עכשיו:
תהילים פרק כה
אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
הנושאים החמים