מידע שימושי זהירות! נוכל מכה בחרדים!

מצב
הנושא נעול.
בזיהוי שיחות כתוב על המספר הזה
הונאה מסוכנת
הנה צילום מסך.

1688414160800.png

לא להתקרב
מניסיון מר
לקחתי רכב ממנו ועשיתי תאונה
הבן אדם מאפיונר
לא רוצה להחזיר את הכסף ולא רכב חילופי
למרות שעיתי ביטול השתתפות
איים עלי שאם אני לא הולך לעשות בדיקת אלכוהול וסמים תוך 24 שעות מהתאונה הוא תובע בבית משפט.

לא להתקרב
מניסיון מר
לקחתי רכב ממנו ועשיתי תאונה
הבן אדם מאפיונר
לא רוצה להחזיר את הכסף ולא רכב חילופי
למרות שעיתי ביטול השתתפות
איים עלי שאם אני לא הולך לעשות בדיקת אלכוהול וסמים תוך 24 שעות מהתאונה הוא תובע בבית משפט.

בס"ד

איך הסתדרת איתו מבחינת צד ג'? הרכבים שלו מבוטחים?

ממש חשוב ודחוף לי לשוחח איתך, יש מצב?

יישר כח!

נערך לאחרונה ב:
אין לי אישי.
אצלי לא היה צד ג'.
תן לו להסתדר לבד.

השאלה האם הנהג לא יוכל להתבע נזיקין מצד ג' במידה והרכב לא מבוטח?
לכאורה אם הוא אמר לך שיש לך ביטוח, ואין לו שום ראיה שאתה עשית את התאונה, אין לו אפשרות לתבוע אותך.
מנסיון שלי הוא סתם מאיים ובסוף לא עושה כלום.
פשוט אל תענה לו לטלפון.

אני רציתי לשכור איזה דבר והתקשרתי למספר שהופיע על הגמ"ח הזה והוא אמר לי שאני צריך להביא צייק פיקדון פתוח כולל חתימה כדי שאם יקרה משהו אז יהיה לו ממה לקחת
אני יכול לעשות את זזה או שאני צריך לחשוש כי אני לא מכיר את האדם?

אני רציתי לשכור איזה דבר והתקשרתי למספר שהופיע על הגמ"ח הזה והוא אמר לי שאני צריך להביא צייק פיקדון פתוח כולל חתימה כדי שאם יקרה משהו אז יהיה לו ממה לקחת
ברור שאתה לא עושה את זה
מה השאלה בכלל

מסוכן מאד
אם אתה צריך לגמח תרשום את סכום שווי המוצר או אפילו מעבר לו, רק לא פתוח.

היום כל המשכירים לוקחים צק פתוח לפיקדון גם אני נתתי למשכיר שלי צק פתוח ואני מכיר אותו טוב הוא דיין גדול וגברא רבה
כפי שאמרתי צק פתוח גם אם זה אבא שלך יכולים לפרוץ לדירה ולגנוב מוכרים את זה לחברה מתאימה של ניכיון צקים ואתה תשלם את זה כמו בובה ולא חסרים סיבות או שנאבד וכו אגב אני הלכתי ליועץ משכנתאות ביקש צק פתוח אמרתי לו בחלום הלילה בסוף רשמתי סכום שם ובסוף הוא לא עשה לי את המשכנתא ולא הסכים להחזיר את הצק תתאר לך שזה היה צק פתוח ...

במעון שרשמתי את ילדי
ביקשו צ'יקים פתוחים(טוענים שהסכומים יכולים להשתנות בגלל ההנחות בעתיד מהתמ"ת או החזרים....

שמה זה תקין ,לדעתך?(לא היה רשום על הצ'יק עבור מי,ביקשו שלא לרשום

או שלבטל את הצ'יקים?

נערך לאחרונה ע"י מנהל:

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת
מצב
הנושא נעול.

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה