מידע שימושי זהירות! נוכל מכה בחרדים!

מצב
הנושא נעול.
  • הוסף לסימניות
חברת השכרת רכב זולה מאוד
לא מוכרת
היא דורשת את הכסף לפני ההשכרה

מישהו מכיר אותם?

IMG-20230619-WA0078.jpg

• הוסף לסימניות
קודם כל מחיפוש בגוגל הם קיימים גם קיימים
יש להם ח. פ. מקום מושבם הוא בחולון (שם החברה רשומה)
הוקמה ב2020
למנהל קוראים כנראה ניסים ק. אם זה מאד מענין
מה זה אומר על האמינות שלהם, שום דבר
לי אין מושג
אבל הם קיימים זה לא רק עוקץ בוודאי.

• הוסף לסימניות
מישהו שלח לי
כנראה הגיע מאיז קבוצת וואצאפ
לא נשמע לי לעניין בכלל לשלם מראש.
גם אם זה לא עוקץ גמור, יש כאן ודאי משהו לא מריח טוב, וזה מספיק סיבה בשביל לברוח.

• הוסף לסימניות
השם של הבעלים ניסים ק. כך כתוב באתר שלהם.
זה אחיו/בן דוד/סבא/סבתא
אברך ישב שבוע בכלא כי הסתבך איתו!!!!!!!
יש נפגעים ממודיעין עילית, בני ברק, ובית שמש
זה סיפור שרץ כבר תקופה ארוכה...
מי שימצא את המסמכים עליו בגוגל יזדעזע!

• הוסף לסימניות
זה אחיו/בן דוד/סבא/סבתא
אברך ישב שבוע בכלא כי הסתבך איתו!!!!!!!
יש נפגעים ממודיעין עילית, בני ברק, ובית שמש
זה סיפור שרץ כבר תקופה ארוכה...
מי שימצא את המסמכים עליו בגוגל יזדעזע!
איך אתה יודע שזה הוא
שזה אותו אחד

• הוסף לסימניות
איך אתה יודע שזה הוא
שזה אותו אחד
כשראיתי את הכותרת של הפוסט, זה הקפיץ אותי מיד. כשנכנסתי לפוסט וראיתי את המודעה, כבר הייתי ממש בטוח. אותה שיטה, אותן מודעות, שמות שונים ומשונים. אגב, היום הוא פרסם בצ'אפ מגזין בוואצפ, והטלפון להזמנות הוא אותו טלפון.
בטח אחרי שכתבו פה שהחברה רשומה על שם ק. זה כבר חותמת "כשרות" עם פלומבה.

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת
מצב
הנושא נעול.

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה