חברת השכרת רכב זולה מאוד
לא מוכרת
מה השאלה?היא דורשת את הכסף לפני ההשכרה
האם מישהו מכיר אותם?מה השאלה?
מישהו שלח ליאיך הגעתם אליהם ?
איפה הפרסום ?
לא נשמע לי לעניין בכלל לשלם מראש.מישהו שלח לי
כנראה הגיע מאיז קבוצת וואצאפ
את העלות של ההשכרה?היא דורשת את הכסף לפני ההשכרה
לא ראיתי שזה כתוב, ככה הם אמרו?היא דורשת את הכסף לפני ההשכרה
נכון, משהו ישן!מדובר בנוכל מוכר!!!!!!!
ישב בכלא כבר מספר פעמים!!!!!!!
השם של הבעלים ניסים ק. כך כתוב באתר שלהם.מדובר בנוכל מוכר!!!!!!!
ישב בכלא כבר מספר פעמים!!!!!!!
זה אחיו/בן דוד/סבא/סבתאהשם של הבעלים ניסים ק. כך כתוב באתר שלהם.
איך אתה יודע שזה הואזה אחיו/בן דוד/סבא/סבתא
אברך ישב שבוע בכלא כי הסתבך איתו!!!!!!!
יש נפגעים ממודיעין עילית, בני ברק, ובית שמש
זה סיפור שרץ כבר תקופה ארוכה...
מי שימצא את המסמכים עליו בגוגל יזדעזע!
כשראיתי את הכותרת של הפוסט, זה הקפיץ אותי מיד. כשנכנסתי לפוסט וראיתי את המודעה, כבר הייתי ממש בטוח. אותה שיטה, אותן מודעות, שמות שונים ומשונים. אגב, היום הוא פרסם בצ'אפ מגזין בוואצפ, והטלפון להזמנות הוא אותו טלפון.איך אתה יודע שזה הוא
שזה אותו אחד
מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!
חלה שגיאה בשליחה. נסו שוב!
לוח לימודים
מסלולי לימוד שאפשר להצטרף
אליהם ממש עכשיו:
תהילים פרק כה
אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
הנושאים החמים

Reactions: ilan p ו-בעיקר להודות2 //