מידע שימושי זהירות! נוכל מכה בחרדים!

מצב
הנושא נעול.
  • הוסף לסימניות
מערבבים כאן שני נושאים - פתיחת חשבון דיגטילי ע"י אדם זר במרמה, והשקעות בפינדרלה
אני הייתי פעמיים בפינדרלה ולא הפסדתי מזה שקל
אז אם החבר יודע מלכתחילה שינסו לפתות אותו לפתוח חשבון דיגטלי
והוא מגיע בלי תעודת זהות וכדו'
(ככה שאין מצב שיצליחו לפתות אותו אפילו בעד מיליון שקל ....)
האם אפשר לומר שבכזאת צורה אין בעיה ללכת להיפגש עם אותו מציע הצעת ההשקעה ????

• הוסף לסימניות
במידה ויש מישהו חשוד
האם יש בעיה רק להיפגש איתו ?
יש לי חבר שסיפר לי
שהוא פנה לאחת המודעות בעיתון בסגנון הנ"ל

והציעו לו השקעה מפוקפת ...
הוא לא כל כך היה מעונין ....

ואז אותו אדם הציע לו שאם הוא מגיע לפגישה הוא משלם לו על מונית
וכן רק על עצם הפגישה הוא ישלם לו 500 שקל !

כמובן שזה מחשיד מאוד
אבל ----- במידה שהחבר משאיר בבית את התעודת זהות שלו ואת כל כרטיסי האשראי וכרטיסי הבנק וכדו'
ומגיע למקום ציבורי רק להיפגש ולשמוע פרטים על ההשקעה ...
והמטרה שלו כמובן זה להרוויח את ה 500 שקל לשעה ...
האם לדעתכם זה בסדר שהוא רק ילך להיפגש ... או שגם אם הוא מודע להכל והשאיר את כל הכרטיסים הנ"ל בבית עדיין הוא יכול להסתבך בצורה כל שהיא עם עוקץ ?????
?????
קודם כל אני לא הייתי רוצה להנות מכסף מפוקפק כזה... והכל בשביל 500 ש"ח...
חוץ מזה שאני במקומו הייתי רוצה רק לברוח, לא להתחיל עם אדם כזה, אתה מתחיל והוא רואה שאתה מתעניין, א"א לדעת איך ואיפה הוא ינסה לצוד אותך אח"כ...

• הוסף לסימניות
חז"ל גם אמרו עם עיקש תתעקש.....
וד"ל
הוא נשמע בן אדם לא טיפש שיודע להרוויח טוב טוב מהשני.
אם הוא מבטיח למישהו 500 שח על פגישה, זה מדליק פרוג'קטור אדום.
מי שאוהב להיות נאיבי ולדמיין שהוא הולך לעקוץ את המאסטר בעוקץ שיערב לו.

• הוסף לסימניות
תקחו בחשבון שמדובר באדם חכם שהצליח להפיל המון אנשים
שאמרו שלי זה לא יקרא ואני לא יתפתה ממנו ויש לו כושר שיכנוע אדיר
מכיר אחד שהוא תפס אותו בדרך לכולל בירושלים כמובן בלי שום מסמך
והוא שיכנע להביא את זה ואפי' הסיע אותו עד הבית

והוא כ"כ חכם שכל הזמן הוא דואג שהכול יהיה חוקי הוא פותח את הבנק
על השם שלך הקול שלך החתימה שלך התמונה שלך התפסים אם הקוד באים לכתובת שלך
והוא כבר מוצא את הדרך לקבל את זה ממך ואז אתה אשם וכו' וכו' אני חושב שלא כדאי להיות חכם
כי בסוף יצא מזה רק רווח אחד שכאן בפורום יהיה עוד אחד שיגיד שמניסיון זה לא שווה

[נ"ב
למי שמכיר מושה קיווטי כבר היה איתו הרבה בבית המשפט ויש לו תמונות ממנו]

• הוסף לסימניות
הנוכל מסתובב בבית שמש - ועושה שמות!! מצוה להדפיס את הוורד ולתלות בבתי כנסת,
תזכו למצוות

קבלתי - והנני מעביר, להציל ממון של ישראל

קבצים מצורפים

• זהירות! הנוכל הגיע לבית שמש! (2) (1).docx
    KB 24.7 · צפיות: 304
  • נוכל.pdf
    KB 425.2 · צפיות: 313
  • הוסף לסימניות
לא נפתח לי
תן קצת פרטים
בס"ד

חובה לפרסם! בגדר פיקוח נפש!

הזהרו!!! נוכל מסתובב חופשי וגונב אברכים בהונאת כספים אדירה שמגיעה לסכומים מטורפים של 1,500,000 ₪!!! מכל אברך!!!

אל תתפתו אחר ידיד שמתעסק בהשכרת רכבים ומנסה להציע לכם עסקה כלשהי!!!!!!!!!

כעת, נוכל זה מתמקד בבית שמש ולוכד ברשתו אברכים, כבר כמה נפלו אתו!!!

נוכל זה יוצר קשרים קרובים עם אברכים, בני תורה. הוא מפנק במתנות וכספים ליצירת הקשר הקרוב. הוא מראה את יכולותיו הכספיות, הוא מראה עצמו כ'מיליונר' שאוהב אותך ומפנק אותך. יש לו כושר שכנוע אדיר, הוא פועל בצורה מאד אסרטיבית, וגורם לתחושת ביטחון בעסקה שהוא מציע.

העסקאות שלו מגוונות, הוא עלול להציע הלוואות מסודרות ונוחות, הוא מציע פתיחת עסק בתחום הרכבים, הוא מציע שותפות בעסק האישי שלו, ואף מציע משרת מנהל לסניף שלו. כל אלו הצעות עסקיות שכבר הציע, אך הוא עלול להציע רעיונות נוספים וחדשים בסגנון הזה של עמידה מול בנקים, ועסקים בתחום הרכבים.

אך למעשה, הוא פותח חשבונות בנק עם ה"מכשיר החכם" שלו, ע"י צילום פנים, על שם ה"שותף החדש" שהולך אחריו בידידות, ואינו יודע שהוא בתהליך "עקיצה". הוא לוקח הלוואות בסכומי עתק על שמו של ה"נעקץ" מכלל הבנקים וחברות האשראי. (בריביות מאד גבוהות, עלולות להגיע אף ל20% היות ואינו מתמקח על גובה הריבית) ללא ידיעת ה"נעקץ". ההלוואות הן מסוג: "הלוואות ברגע", "הלוואות בקליק", וכו'. הוא מזרים את ההלוואות לחשבון החדש ללא ידיעת בעל החשבון, הלא הוא ה"נעקץ", ומיד הוא מוציא את הכספים, במהירות. כשמגלה ה"נעקץ" את התרמית ובא לעצור את פעילות החשבון החדש שנפתח ללא ידיעתו, כבר מאוחר מדי, הכסף ברשותו של הנוכל. (מספיק לו פגישה של שעה וחצי בערך, ויממה של שקט מצד הנעקץ)

כמובן שהוא לא משלם. אף אחד מהנעקצים עדיין לא הצליח להוציא ממנו את הכסף, גם לא בבתי משפט, ותביעות במשטרה.

נוכל זה עקץ במודיעין עילית קבוצת אברכים שלומדים בכולל 'רצופות'!!! המשפחות נהרסות! האברכים קורסים מול הנטל של החובות האדירים. אין להם שום אפשרות לשלם סכומי עתק אלו, שיכולים להגיע להחזרים חודשיים בסכומים של 40,000 ₪ לחודש!!! ובסך הכל, התוצאה של התביעה בבית משפט הייתה, שהנוכל קיבל צו הרחקה ממודיעין עילית (כבר פג תוקפו). כאשר האברכים הנעקצים מתמודדים כעת מול הבנקים שתובעים את הכסף בתביעות משפטיות ללא רחמים.

אנא, חוסו על נפשותיכם ועל ביתכם, גם אם חבר ממליץ, תבררו היטב עם מי אתם מתעסקים, כי יכול להיות שגם החבר הממליץ נעקץ, ועדיין אינו מודע לעקיצה, ולכן הוא ממליץ.

לסיכום, מסקנת הנעקצים:

אנסה לציין חלק מהמסקנות שלי:
אין למסור צילום ת.ז. / דרכון / כרטיס אשראי לאף אדם שזהותו אינו ברורה וידועה בוודאות גמורה.
אין להסכים או לאשר לאף אדם לפעול ולעשות פעולות בנקאיות תחת שמכם.
זהירות מזיהוי באמצעות וידאו. בוודאי באמצעות טלפון של גורם אחר.
לא להתרגש ממתן טובת הנאה, תרומה, הלוואה, מתנה מגורם אנונימי.
קיבלתם מכתב על שמכם מבנק או חברת האשראי, יש לפותחו לבדוק היטב את תוכנו.
בקשו את דו"ח נתוני אשראי שלכם מבנק ישראל, ובדקו שאין הלוואות שאתם לא מכירים. אחת לשנה זה
בחינם.
גם אם אנשים משלנו מציינים שזה 'בסדר גמור,' אין להתפתות למיזמים מפוקפקים.
אם מציעים עיסקה שיש בה סוג של הוצאת כספים במרמה מבנקים, ברחו ממנה כמו מאש. עובדים עליכם.
אין להשקיע בחברה או מיזם שאתם לא מבינים היטב את תוכנו ומהותו. ומי הם האנשים שעומדים מאחוריו.
יש להיוועץ תחילה עם אנשי מקצוע, אנשים מנוסים, רבנים מומחים ולקבל את עצתם.
על כל ספק הכי קטן, השהו את ההתקדמות.
(פורסם ב'יתד השבוע' בחורף, מפי אחד הנעקצים במודיעין עילית.)

• הוסף לסימניות
לא תעמוד על דם רעך.
אם אתם יודעים מי זה מי מתיר להשאיר אותו אנונימי שמזיק עוד ועוד?

• הוסף לסימניות
הנוכל מסתובב בבית שמש - ועושה שמות!! מצוה להדפיס את הוורד ולתלות בבתי כנסת,
תזכו למצוות
הכתבה היא על הנוכל בקריית ספר, האם הוא הגיע לבית שמש או שזה מישהו אחר??

• הוסף לסימניות

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת
מצב
הנושא נעול.

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה