הרוכש דירה ברמה ד'
משתמש פעיל
- הוסף לסימניות
חז"ל גם אמרו עם עיקש תתעקש.....לא מדובשך ולא מעוקצך נאמר בחז"ל.
מאמינה שלא השתנה מאז.
וד"ל
חז"ל גם אמרו עם עיקש תתעקש.....לא מדובשך ולא מעוקצך נאמר בחז"ל.
מאמינה שלא השתנה מאז.
אז אם החבר יודע מלכתחילה שינסו לפתות אותו לפתוח חשבון דיגטלימערבבים כאן שני נושאים - פתיחת חשבון דיגטילי ע"י אדם זר במרמה, והשקעות בפינדרלה
אני הייתי פעמיים בפינדרלה ולא הפסדתי מזה שקל
קודם כל אני לא הייתי רוצה להנות מכסף מפוקפק כזה... והכל בשביל 500 ש"ח...במידה ויש מישהו חשוד
האם יש בעיה רק להיפגש איתו ?
יש לי חבר שסיפר לי
שהוא פנה לאחת המודעות בעיתון בסגנון הנ"ל
והציעו לו השקעה מפוקפת ...
הוא לא כל כך היה מעונין ....
ואז אותו אדם הציע לו שאם הוא מגיע לפגישה הוא משלם לו על מונית
וכן רק על עצם הפגישה הוא ישלם לו 500 שקל !
כמובן שזה מחשיד מאוד
אבל ----- במידה שהחבר משאיר בבית את התעודת זהות שלו ואת כל כרטיסי האשראי וכרטיסי הבנק וכדו'
ומגיע למקום ציבורי רק להיפגש ולשמוע פרטים על ההשקעה ...
והמטרה שלו כמובן זה להרוויח את ה 500 שקל לשעה ...
האם לדעתכם זה בסדר שהוא רק ילך להיפגש ... או שגם אם הוא מודע להכל והשאיר את כל הכרטיסים הנ"ל בבית עדיין הוא יכול להסתבך בצורה כל שהיא עם עוקץ ?????
?????
הוא נשמע בן אדם לא טיפש שיודע להרוויח טוב טוב מהשני.חז"ל גם אמרו עם עיקש תתעקש.....
וד"ל
בס"דלא נפתח לי
תן קצת פרטים
| אנסה לציין חלק מהמסקנות שלי: אין למסור צילום ת.ז. / דרכון / כרטיס אשראי לאף אדם שזהותו אינו ברורה וידועה בוודאות גמורה. אין להסכים או לאשר לאף אדם לפעול ולעשות פעולות בנקאיות תחת שמכם. זהירות מזיהוי באמצעות וידאו. בוודאי באמצעות טלפון של גורם אחר. לא להתרגש ממתן טובת הנאה, תרומה, הלוואה, מתנה מגורם אנונימי. קיבלתם מכתב על שמכם מבנק או חברת האשראי, יש לפותחו לבדוק היטב את תוכנו. בקשו את דו"ח נתוני אשראי שלכם מבנק ישראל, ובדקו שאין הלוואות שאתם לא מכירים. אחת לשנה זה בחינם. גם אם אנשים משלנו מציינים שזה 'בסדר גמור,' אין להתפתות למיזמים מפוקפקים. אם מציעים עיסקה שיש בה סוג של הוצאת כספים במרמה מבנקים, ברחו ממנה כמו מאש. עובדים עליכם. אין להשקיע בחברה או מיזם שאתם לא מבינים היטב את תוכנו ומהותו. ומי הם האנשים שעומדים מאחוריו. יש להיוועץ תחילה עם אנשי מקצוע, אנשים מנוסים, רבנים מומחים ולקבל את עצתם. על כל ספק הכי קטן, השהו את ההתקדמות. |
הכתבה היא על הנוכל בקריית ספר, האם הוא הגיע לבית שמש או שזה מישהו אחר??הנוכל מסתובב בבית שמש - ועושה שמות!! מצוה להדפיס את הוורד ולתלות בבתי כנסת,
תזכו למצוות
כך זה נראההכתבה היא על הנוכל בקריית ספר, האם הוא הגיע לבית שמש או שזה מישהו אחר??
לגמרי!לא תעמוד על דם רעך.
אם אתם יודעים מי זה מי מתיר להשאיר אותו אנונימי שמזיק עוד ועוד?
ברגע שיפיצו תמונות שלו-הוא 'יוריד פרופיל'.לא תעמוד על דם רעך.
אם אתם יודעים מי זה מי מתיר להשאיר אותו אנונימי שמזיק עוד ועוד?
החברה האלו לכאורה מיומניםאין דרך חוקית לעצור אותו?
rhon.co.il
מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!
חלה שגיאה בשליחה. נסו שוב!
לוח לימודים
מסלולי לימוד שאפשר להצטרף
אליהם ממש עכשיו:
תהילים פרק כה
אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
הנושאים החמים