דרוש מידע זהירות עוקץ!!!

• הוסף לסימניות
שוב ושוב שומעים על זה.
אבל תמיד טוב לחזור על זה.

מספר טלפון ⁦+229 56 18 35 94⁩ השאיר לי הודעה כזאת;

חשוב מאוד לקרוא את ההודעה שלי, לדעתי זו לא בדיחה.
סליחה על אי הנוחות, זה עתה ראיתי את הפרופיל שלך ואולי זה האדם שאני צריך. בכל מקרה, המספר שלי הוא קלודין קלאומז. אני ספרדי ואני גר בצרפת.
אני סובל ממחלה קשה שגרמה למותי.
כמובן שזה סרטן המוח, אז יש לי 500,000 יורו בחשבון שלי ב-BNP PARIBAS BANQUE בצרפת, ואני רוצה לתת את הכסף לאדם ישר ואמין שישתמש בו. בצד ימין.
למעשה, יש לי גם עסק לייבוא אביזרי רכב.
איבדתי את בעלי לפני 8 שנים והופתעתי מאוד שלא התחתנתי כי אני מכבדת את זכרו. לצערי לא היו לי ילדים. אני רוצה לתרום 500,000 יורו לפני מותי, מתוכם תתרום 10% לעניים סביבך,
כי ימי חיי מועטים כמו המחלה שאני סובל
אין תרופה אז אני רוצה לדעת אם אתה מוכן לקבל את התרומה שלי, אם כן אנא צור קשר עם עורך הדין שלי ותגיד לי שזו קלודין קלודין.

הנה מספר הוואטסאפ המקצועי של עורך הדין שלי: +33745656785.
הוא אדם ישר וישר, אפשר לסמוך עליו בעיניים עצומות.

שימו לב:
כל ההודעות מסוג זה, הינם פישינג והונאה!!
מדובר בנוכלים!

וגם המספר של עורך הדין הינו של אותו אדם נוכל.
הם מבקשים ממך תשלום "קטן" ע"מ לסדר את הבירוקרטיה של הירושה ולבסוף הם נעלמים!

מומלץ ביותר ללחוץ על דיווח.
1645479752792.png

אגב לאחרונה הם גם שולחים מיילים.
לדווח כספאם!

ולא להתפתות בחיים!!!
התורה חסה על ממונם של ישראל!

• הוסף לסימניות
זה הכל בא בהודעה אחת או זו תמצית של רוב ההודעות האלה?

• הוסף לסימניות
שוב ושוב שומעים על זה.
אבל תמיד טוב לחזור על זה.

מספר טלפון ⁦+229 56 18 35 94⁩ השאיר לי הודעה כזאת;

חשוב מאוד לקרוא את ההודעה שלי, לדעתי זו לא בדיחה.
סליחה על אי הנוחות, זה עתה ראיתי את הפרופיל שלך ואולי זה האדם שאני צריך. בכל מקרה, המספר שלי הוא קלודין קלאומז. אני ספרדי ואני גר בצרפת.
אני סובל ממחלה קשה שגרמה למותי.
כמובן שזה סרטן המוח, אז יש לי 500,000 יורו בחשבון שלי ב-BNP PARIBAS BANQUE בצרפת, ואני רוצה לתת את הכסף לאדם ישר ואמין שישתמש בו. בצד ימין.
למעשה, יש לי גם עסק לייבוא אביזרי רכב.
איבדתי את בעלי לפני 8 שנים והופתעתי מאוד שלא התחתנתי כי אני מכבדת את זכרו. לצערי לא היו לי ילדים. אני רוצה לתרום 500,000 יורו לפני מותי, מתוכם תתרום 10% לעניים סביבך,
כי ימי חיי מועטים כמו המחלה שאני סובל
אין תרופה אז אני רוצה לדעת אם אתה מוכן לקבל את התרומה שלי, אם כן אנא צור קשר עם עורך הדין שלי ותגיד לי שזו קלודין קלודין.

הנה מספר הוואטסאפ המקצועי של עורך הדין שלי: +33745656785.
הוא אדם ישר וישר, אפשר לסמוך עליו בעיניים עצומות.

שימו לב:
כל ההודעות מסוג זה, הינם פישינג והונאה!!
מדובר בנוכלים!

וגם המספר של עורך הדין הינו של אותו אדם נוכל.
הם מבקשים ממך תשלום "קטן" ע"מ לסדר את הבירוקרטיה של הירושה ולבסוף הם נעלמים!

מומלץ ביותר ללחוץ על דיווח.
צפה בקובץ המצורף 1070111

אגב לאחרונה הם גם שולחים מיילים.
לדווח כספאם!

ולא להתפתות בחיים!!!
התורה חסה על ממונם של ישראל!
זה רץ בכל מקום אפשרי.
במיילים בטוויטר הם מנסים כל אופצייה שהיא לדוג דגים שמנים..
יש כאלה עם סבלנות להציק להם.
עדיף פשוט לא להגיב, כדי שלא ינסו שוב לאותה כתובת באמצעים אחרים.
ההודעה הראשונה היא אקראית, ברגע שמגיבים פותחים פתח לעוד עשרות כאלה...

• הוסף לסימניות
כשהייתי צעיר וחדש בעולם הטכנולוגיה התכתבתי עם אחת כזאת, לא יום ולא יומיים.
זה מטורף...
הם לא מתייאשים, פשוט לא..
טוב שהיית חדש רק בעולם הטכנולוגיה
ולא חדש בעולם הזה של הנוכלים...
אחרת היית טרף קל.

• הוסף לסימניות
מי הפתי שיאמין להודעה שנראית הישר מגוגל טרנסלייט?:unsure:
רק אתמול כתבתי את זה

והיום אני מקבלת את ההודעה הזו:

שלום אדוני, סלח לי על איך שאני מדבר איתך, זה אולי נראה קצת מוזר לדבר עליי ככה. אבל אני חושב שזה נורמלי, כי רק הסתכלתי בפרופיל שלך והבנתי שאת מתאימה לי. בקיצור, שמי FATI SANCHEZ, אני גרה בספרד ואני בצרפת, אני סובלת ממחלה קשה שדינה אותי למוות: סרטן הגרון, איבדתי את בעלי ואת בני המאומץ בתאונת דרכים. הוא כבר בן 7. לא היו לנו ילדים משלנו מסיבות בריאותיות. יש לי חברה שקונה מכוניות, קקאו וציוד חקלאי בצרפת. יש לי 500,000 אירו בחשבון שלי ב-BNP Paribas בצרפת, שאותם אני רוצה לתרום לאדם ישר ואמין שיכול להשתמש בו ביעילות כדי לשמר זיכרון בל יימחה. אני מקבל אותה במתנה לפני מותי, כי ימי ספורים, מאז סיפר לי הרופא על המחלה הזאת, שלא טיפלתי בה זמן רב. אין לי ילדים שיעזבו את המדינה הזו. כדי לקבל את ברכת ה' הציע אבינו לפני פטירתו לחלק את כל הרכוש. אני רוצה לדעת מאוחר יותר אם אתה יכול להשתמש במתנה זו. אם אתם מעוניינים לנצל את התרומה שלי, צרו איתי קשר, הנה מספר הווטסאפ שלי: +22-952-436-336

• הוסף לסימניות
רק אתמול כתבתי את זה

והיום אני מקבלת את ההודעה הזו:

שלום אדוני, סלח לי על איך שאני מדבר איתך, זה אולי נראה קצת מוזר לדבר עליי ככה. אבל אני חושב שזה נורמלי, כי רק הסתכלתי בפרופיל שלך והבנתי שאת מתאימה לי. בקיצור, שמי FATI SANCHEZ, אני גרה בספרד ואני בצרפת, אני סובלת ממחלה קשה שדינה אותי למוות: סרטן הגרון, איבדתי את בעלי ואת בני המאומץ בתאונת דרכים. הוא כבר בן 7. לא היו לנו ילדים משלנו מסיבות בריאותיות. יש לי חברה שקונה מכוניות, קקאו וציוד חקלאי בצרפת. יש לי 500,000 אירו בחשבון שלי ב-BNP Paribas בצרפת, שאותם אני רוצה לתרום לאדם ישר ואמין שיכול להשתמש בו ביעילות כדי לשמר זיכרון בל יימחה. אני מקבל אותה במתנה לפני מותי, כי ימי ספורים, מאז סיפר לי הרופא על המחלה הזאת, שלא טיפלתי בה זמן רב. אין לי ילדים שיעזבו את המדינה הזו. כדי לקבל את ברכת ה' הציע אבינו לפני פטירתו לחלק את כל הרכוש. אני רוצה לדעת מאוחר יותר אם אתה יכול להשתמש במתנה זו. אם אתם מעוניינים לנצל את התרומה שלי, צרו איתי קשר, הנה מספר הווטסאפ שלי: +22-952-436-336
אם אתם צריכים רעיונות מה לעשות ב500,000 אירו שזכיתם, יש לי כמה כאלה...
אגב, זה כמעט 1,800,000 ש"ח. לא לשכוח להפריש מעשרות...

• הוסף לסימניות
אם נאיביות אז עד הסוף: מעשרות אליי
בשמחה אעביר לכם.
רק תעבירו לבנק VTB מ.ח. 73467334 ע"ש נאצ'וק בליטי 1750 ש"ח עבור השליח המאובטח עם המעשרות. אגב אנחנו נותנים חומש!

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה