דרוש מידע זהירות עוקץ!!!

• הוסף לסימניות
רק אתמול כתבתי את זה

והיום אני מקבלת את ההודעה הזו:

שלום אדוני, סלח לי על איך שאני מדבר איתך, זה אולי נראה קצת מוזר לדבר עליי ככה. אבל אני חושב שזה נורמלי, כי רק הסתכלתי בפרופיל שלך והבנתי שאת מתאימה לי. בקיצור, שמי FATI SANCHEZ, אני גרה בספרד ואני בצרפת, אני סובלת ממחלה קשה שדינה אותי למוות: סרטן הגרון, איבדתי את בעלי ואת בני המאומץ בתאונת דרכים. הוא כבר בן 7. לא היו לנו ילדים משלנו מסיבות בריאותיות. יש לי חברה שקונה מכוניות, קקאו וציוד חקלאי בצרפת. יש לי 500,000 אירו בחשבון שלי ב-BNP Paribas בצרפת, שאותם אני רוצה לתרום לאדם ישר ואמין שיכול להשתמש בו ביעילות כדי לשמר זיכרון בל יימחה. אני מקבל אותה במתנה לפני מותי, כי ימי ספורים, מאז סיפר לי הרופא על המחלה הזאת, שלא טיפלתי בה זמן רב. אין לי ילדים שיעזבו את המדינה הזו. כדי לקבל את ברכת ה' הציע אבינו לפני פטירתו לחלק את כל הרכוש. אני רוצה לדעת מאוחר יותר אם אתה יכול להשתמש במתנה זו. אם אתם מעוניינים לנצל את התרומה שלי, צרו איתי קשר, הנה מספר הווטסאפ שלי: +22-952-436-336
מאיפה יש להם מספרי טלפון?

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה