זהירות צבע טרי!

• הוסף לסימניות
וואוו! ממש יפה! מכירים אותך רק מהפורום הגראפיקה, וכעת בפורום הציור הפתעת אותנו מאוד!

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י נוי;850623:
הזקן... שעתיים עבודה. היה קשה, קשה.
אהממ... מבחינתי זה כמו לכתוב ספר ביומיים :)
התחלה יפה מאד!!!

• הוסף לסימניות
פששש...
ממש אומנות!
עכשיו יפסיקו לבכות פה שרואים בפורום רק קומיקס.
מעבר להתרשמות הנדהמת שלי אשאיר לציירים המקצועיים פה את ההערות לסדר . קטונתי.

• הוסף לסימניות
נוי...לא יאומן כי יצוייר...
מפתיעה אותי בשלל כשרונותייך, ציור מדהים!
על מה שניתן לשפר האירו לפני, לא רוצה להיות נודניקית...:)

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י *לאה;853416:
נוי...לא יאומן כי יצוייר...
מפתיעה אותי בשלל כשרונותייך, ציור מדהים!
על מה שניתן לשפר האירו לפני, לא רוצה להיות נודניקית...:)
אני בעד כל נדנוד שישפר:)

• הוסף לסימניות
יצורית רבת כישורים, אינאפס.

כל אחד מסתכל מנקודת מבטו. מה שלי הפריע זה.... שי"ל "צבע לח" :cool:

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י ותמיד לבחור;853503:
יצורית רבת כישורים, אינאפס.

כל אחד מסתכל מנקודת מבטו. מה שלי הפריע זה.... שי"ל "צבע לח" :cool:
את יודעת למה בכל זאת ממשיכים לכתוב בכל מקום 'צבע טרי' ולא 'צבע לח'? כי אנשים לא יבינו ויתיישבו על הספסל הצבוע ויגישו תביעות פיצויים על השחתת בגדיהם:) כמו בסיפור ההוא על המורה ללשון שהחל לטבוע בים וזעק לעזרה: 'הושיעו! הושיעו!' שמעו אותו אמנם, אבל המסכן טבע...

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

פוסטים חדשים שאולי לא קראת....

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה