- הוסף לסימניות
צריך שהכולל יהיה חתום על זה?לא זוכרת מספרים,
אבל צריך אישור לימודים בכולל,
והצהרת הורה לומד
או שמספיק חתימה שלי?
צריך שהכולל יהיה חתום על זה?לא זוכרת מספרים,
אבל צריך אישור לימודים בכולל,
והצהרת הורה לומד
איך מחשבים שכר של עצמאית שיצאנ לשמירה וחל"ד מחודש 4 עד סופ"ש? אבל העסק המשיך לעבוד...בעיקרון הם עושים ממוצע של 6 חודשים,
אם תרצו להתמקד על 3 חודשים ספציפים יש לשלוח להם את התלושי שכר ולבקש התחשבות
נספח 3 אתה נספח 8 הכוללצריך שהכולל יהיה חתום על זה?
או שמספיק חתימה שלי?
כולםמי צריך להגיש? כולם?
או גם כאלה שלא היה בעיה עם החוק?
לשלוח מסמכים בעדכונט,אחרי שהגשתי אני רואה פה שניתן לבקש שיתחשבו ב3 חודשים מסוימים,
איך ניתן לעשות את זה לאחר הגשת בקשה?
כתבתי מייל שגוי לבן זוג, מה ניתן לעשות?אחרי שמסיימים מגיע מייל שהבן זוג צריך גם למלא
יש תשובה?אם כתבתי בעת מילוי פרטי הורה 1 כתובת מייל לא נכונה להורה 2 מה עושים?
זה בגלל שהפרטים שמורים לאורך זמן מסוים.אני מגיש בקשה ושולח לאשתי להגיש גם כן, וכשאני נכנס ממנה זה שוב מביא את הפרטים שלי.
מישהו נתקל בכזו תופעה?
אני מגיש בקשה ושולח לאשתי להגיש גם כן, וכשאני נכנס ממנה זה שוב מביא את הפרטים שלי.
מישהו נתקל בכזו תופעה?
תודה.זה בגלל שהפרטים שמורים לאורך זמן מסוים.
או שתחכה , או שתיכנס מחלון אנונימי ואז לא מופיעים פרטים שמורים.
rhon.co.il
מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!
חלה שגיאה בשליחה. נסו שוב!
לוח לימודים
מסלולי לימוד שאפשר להצטרף
אליהם ממש עכשיו:
תהילים פרק כה
אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
הנושאים החמים