משפחה מעל הכל
משתמש רשום
- הוסף לסימניות
ומה עושים אם בטעות זה קרה לי גם ואישרתי!!זה בגלל שהפרטים שמורים לאורך זמן מסוים.
או שתחכה , או שתיכנס מחלון אנונימי ואז לא מופיעים פרטים שמורים.
עכשיו מופיע שהורה 1 והורה 2 הם אני....
איך מעדכנים??
ומה עושים אם בטעות זה קרה לי גם ואישרתי!!זה בגלל שהפרטים שמורים לאורך זמן מסוים.
או שתחכה , או שתיכנס מחלון אנונימי ואז לא מופיעים פרטים שמורים.
טופס אישור כולל הכולל צריל להיות חתום + חותמת גומי של הכוללצריך שהכולל יהיה חתום על זה?
או שמספיק חתימה שלי?
אם הוא אברך זה יחשב כלומד בכולל ואם מובטל ולא מקבל כלום לא תהיו זכאיםאם לבעל יש רק תלושים לחודשים 1-4 ? מה קורה? זכאים לסבסוד? איך יחשבו את סכום ההכנסה?
אשמח לכל מידע.תודה
תלוש חודש 6-9 של אחרי חופשת לידה (אין אפשרות של 6 כי אין בטווח)בעל אברך אישה הייתה בחופשת לידה עד החודש ה5 מה צריך להגיש איזה תלושים ? אני רוצה ממוצע של 6 חודשים @מלי שיר
להביא אישור שמירת הריון,איך מחשבים שכר של עצמאית שיצאנ לשמירה וחל"ד מחודש 4 עד סופ"ש? אבל העסק המשיך לעבוד...
כולם צריכים להגיש,מי צריך להגיש? כולם?
או גם כאלה שלא היה בעיה עם החוק?
כן,@מלי שיר
לפי מה שרשמת למעלה בשרשור
אני יכולה להעלות תלושים 1-3.24 ולבקש שיחשבו לפי זה?
כי מ4.24 קיבלתי הלעאה וזה משמעותי לי מבחינת הדרגה
או שניתן להעלות רק תלושים לא בין החודשים 1-6.24?
לשלוח מסמכים בעידכונטאחרי שהגשתי אני רואה פה שניתן לבקש שיתחשבו ב3 חודשים מסוימים,
איך ניתן לעשות את זה לאחר הגשת בקשה?
החל מתאריך 01/09/2024
להיכנס לאזור האישי של בן הזוג ויופיע לכם האפשרות של המשך מילוי הטופסכתבתי מייל שגוי לבן זוג, מה ניתן לעשות?
קורה אין צורך להתייחס למרות שבחלון אנונימי זה יהיה שונה, בכל אופן הם מקבלים את הנתונים לפי הת.ז.אני מגיש בקשה ושולח לאשתי להגיש גם כן, וכשאני נכנס ממנה זה שוב מביא את הפרטים שלי.
מישהו נתקל בכזו תופעה?
אין התייחסות לשעות בכלל,כמה שעות עבודה בחודש הורה צריך לעבוד
כדי לקבל את הדרגה הכי נמוכה?
אשמח לתשובה!
כנ"ל לא בעיה, בכל אופן אצלם במערכת זה מתעדכןומה עושים אם בטעות זה קרה לי גם ואישרתי!!
עכשיו מופיע שהורה 1 והורה 2 הם אני....
איך מעדכנים??
בעיקרון בשנה רגילה הם התייחסו רק ל3 חודשים ברצף ממקום עבודה אחת,אם יש לי בסנכרון מביטוח לאומי כמה מקומות עבודה בחודשים 1-6/24,
חלק מקומות עבודה זמניים שהיו תקפים רק לחודשים הנ"ל,
האם הם יחשבו לי דרגה לפי כל המקומות עבודה או שהם יחשבו לי לפי מקום אחד?
האם צריך לבקש את זה?
תודה רבה!!כנ"ל לא בעיה, בכל אופן אצלם במערכת זה מתעדכן
כןצריך להמתין עד שתיקלט הבקשה
ורק אז להשלים מסמכים ?
לא הבנתי מה זה אומר שאני חייב הכנסה של 3159 ש"ח. כי כרגע לפי ההכנסות של שנינו אנחנו לא זכאים לדרגה, יש לנו רק ילד אחד פחות מ-18. הרצון שלנו כמובן זה לקבל דרגה כמה שיותר גבוהה.אז ככה:
1. הממוצע זה לפי חצי שנה, ואם תרצה שהם יתמקדו אתה צריך לשלוח להם 3 תלושים רצופים ולצרף מכתב בקשה שיתייחסו דווקא ל3 התלושים המצורפים
2. הם מתייחסים להכנסה שלך ושל אשתך
3. האישור כולל שלך עוזר כי אתה חייב מינימם של 3159 ש"ח ואין לך את זה, אז השעות בכולל משלימות את זה, (הלימודים של אשתך לא רלוונטים)
?אני ממש אשמח לעזרה, פעם ראשונה שלי ואני פשוט מאבדת פה ידיים ורגליים
מה נקרא אברך כולל אם יש לו תלוש של כ- 1100 ש''ח?
וכן מה קורה אם בעצם כל חודש גובה ההכנסה משתנה ( אני שכירה )
עוד משהו- יש לנו תינוק בן שבועיים ( אין לי עדיין ספח מעודכן) אני יוכל לשנות את הנתונים כשכן יהיה לי? ואז בעצם הדרגה משתנה כי מספר הנפשות עלה?
ההפסקה בתלושים בגלל חל"ת, כרגע כבר מקבל תלושים אחרי החזרה מחלת. זכאים?אם הוא אברך זה יחשב כלומד בכולל ואם מובטל ולא מקבל כלום לא תהיו זכאים
rhon.co.il
מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!
חלה שגיאה בשליחה. נסו שוב!
לוח לימודים
מסלולי לימוד שאפשר להצטרף
אליהם ממש עכשיו:
תהילים פרק כה
אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
הנושאים החמים