אני גם שאלתי את אותה שאלה לגבי כולל א וב ולא קיבלתי תשובה (או שכתבו ופספסתי מכל העמודים שעברתי עליהם , אם כן סליחה מראש)צריך עזרה...
מישהו יודע אם אני מביא הצהרה הורה לומד מכולל א' אבל בדתות אני רשום בכולל ב' האם זה בסדר?
האם הענין של האברכים מסונכרן? או שפשוט מי שמביא את הנספחים 3 ו8 ואין לו הכנסות בביטוח לאומי ישר מאושר..
פה?אפשר כתובת מייל
אני עכשיו על המחשב
תודה רבה
בעבר זה לא היה בעיהאני גם שאלתי את אותה שאלה לגבי כולל א וב ולא קיבלתי תשובה (או שכתבו ופספסתי מכל העמודים שעברתי עליהם , אם כן סליחה מראש)
משהו יודע ??
קצת מורכב לי ללכת לבקש את המסמך מהכולל שמקבל ממנו דתות ..
@המוכשר !!!
? אולי תדע לעזור ?
בעיה...שאלה נוספת
ממוצע ההכנסות שלי מזכה בהנחה,
בעלי אברך אך רשום גם כעובד שעות בודדות בשבוע ומקבל תלוש נמוך של 950 שח , בצירוף של שנינו אני לא זכאית להנחה בכלל .. , יש מה לעשות כדי כן לזכות להנחה ? יש למה לקוות ?
@המוכשר !!! יש לך מושג ?
ותודה רבה רבה !!
????שלום לכולם!
אם אני סטודנטית, אני צריכה רק אישור לימודים?
או גם מערכת שעות או משהו כזה?
והאם לימודים גם מסונכרן עם הביטוח לאומי?
אשמח לקבל מענה
תודה!
לא..בעבר זה לא היה בעיה
עכשיו בסנכרון אני לא יודע
שבעלך נכנס זה כותב לו שם של הכולל?
יש סיכוי לערער ? כי איך שכתבו פה בעבר שכיר צריך לקבל מינימום 3,159 ..בעיה...
יש לך מושג לגבי בן זוג עוזר(בעצמאי) מה צריך להגיש?דיברתי עכשיו עם משרדו של השר בן צור ואמרו לי שאברכים כדי לקבל סבסוד צריכים להצהיר על בין 40 ל 45 ש"ש
מי שרוצה השיחה מוקלטת
1. אפשר אח"כ לבקש עדכון לדרגהאם בעלי עבד עם שתי תלושים בחצי שנה הזאת בין ינואר - יוני
ובאוגסט הוא הפסיק עבודה אחת?
האם יש אפשרות שיחשבו לו רק עם תלוש אחד??
ובאותו עניין, שנה שעברה הצהרנו על הכנסה אחת שלו... האם הם יסתכלו אחורה וישנו את הדרגה?
ל2 שכירים לא צריך כלוםאם מילאתי דרך האתר של ההזדהות הממלתית וכתב לי שעבר לבעלי
איפה צריך בכלל להעלות מסמכים כלשהם? או שלא צריך כלום השנה ל2 שכירים?
אבל יש גם כולל אז יש זכאותלא..
יש סיכוי לערער ? כי איך שכתבו פה בעבר שכיר צריך לקבל מינימום 3,159 ..
rhon.co.il
מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!
חלה שגיאה בשליחה. נסו שוב!
לוח לימודים
מסלולי לימוד שאפשר להצטרף
אליהם ממש עכשיו:
תהילים פרק כה
אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
הנושאים החמים