זה הגיע!!!! מבחני התמיכה למעונות ומשפחתונים!!!

אלו שהגישו ראשונים ממש
האם כבר קיבלתם דרגות?
יש צפי של זמן טיפול בבקשות? [אני מנסה לדעת אם גם את ינואר נצטרך לשלם במלואו ולקבל אחכ החזר]

צריך עזרה...
מישהו יודע אם אני מביא הצהרה הורה לומד מכולל א' אבל בדתות אני רשום בכולל ב' האם זה בסדר?
האם הענין של האברכים מסונכרן? או שפשוט מי שמביא את הנספחים 3 ו8 ואין לו הכנסות בביטוח לאומי ישר מאושר..
אני גם שאלתי את אותה שאלה לגבי כולל א וב ולא קיבלתי תשובה (או שכתבו ופספסתי מכל העמודים שעברתי עליהם , אם כן סליחה מראש)
משהו יודע ??
קצת מורכב לי ללכת לבקש את המסמך מהכולל שמקבל ממנו דתות ..
@המוכשר !!!
? אולי תדע לעזור ?

שאלה נוספת
ממוצע ההכנסות שלי מזכה בהנחה,
בעלי אברך אך רשום גם כעובד שעות בודדות בשבוע ומקבל תלוש נמוך של 950 שח , בצירוף של שנינו אני לא זכאית להנחה בכלל .. , יש מה לעשות כדי כן לזכות להנחה ? יש למה לקוות ?
@המוכשר !!! יש לך מושג ?
ותודה רבה רבה !!

אם היתה לי העלאת שכר בחודש אפריל,
יש לי אפשרות לבקש שיקחו רק את שלושת החודשים הראשונים לחישוב הממוצע?

אני גם שאלתי את אותה שאלה לגבי כולל א וב ולא קיבלתי תשובה (או שכתבו ופספסתי מכל העמודים שעברתי עליהם , אם כן סליחה מראש)
משהו יודע ??
קצת מורכב לי ללכת לבקש את המסמך מהכולל שמקבל ממנו דתות ..
@המוכשר !!!
? אולי תדע לעזור ?
בעבר זה לא היה בעיה
עכשיו בסנכרון אני לא יודע
שבעלך נכנס זה כותב לו שם של הכולל?

שאלה נוספת
ממוצע ההכנסות שלי מזכה בהנחה,
בעלי אברך אך רשום גם כעובד שעות בודדות בשבוע ומקבל תלוש נמוך של 950 שח , בצירוף של שנינו אני לא זכאית להנחה בכלל .. , יש מה לעשות כדי כן לזכות להנחה ? יש למה לקוות ?
@המוכשר !!! יש לך מושג ?
ותודה רבה רבה !!
בעיה...

@המוכשר @מלי שיר
לאברך מתחת גיל הפטור
האם כרטיס סטודנט ואישור לימודים במכללה יכול לסייע בעוד שלשה חודשים לקבל הנחה
וא"כ האם כדאי לשלוח כבר עכשיו
תודה על המענה הסבלני והעזרה לכולם

1733139943707.png

לפי מה שכתוב כאן מי שילדה במהלך 2024 וחזרה לעבודה לפני ה09 לא צריכה להגיש כלום?

אם מילאתי דרך האתר של ההזדהות הממלתית וכתב לי שעבר לבעלי
איפה צריך בכלל להעלות מסמכים כלשהם? או שלא צריך כלום השנה ל2 שכירים?

אם בעלי עבד עם שתי תלושים בחצי שנה הזאת בין ינואר - יוני
ובאוגסט הוא הפסיק עבודה אחת?
האם יש אפשרות שיחשבו לו רק עם תלוש אחד??

ובאותו עניין, שנה שעברה הצהרנו על הכנסה אחת שלו... האם הם יסתכלו אחורה וישנו את הדרגה?

הגשתי בקשה לקבלת דרגה:
העניין שהמייל להורה 2 נשלח להורה 1- בעצם אותם פרטים
הגשתי את הבקשה בדרך הזאת עבור הורה 1 ועבור הורה 2 כשלכל אחד נשלח מייל עם אותם פרטים להשלמה
האם תקין? מה צריך לעשות?

אם בעלי עבד עם שתי תלושים בחצי שנה הזאת בין ינואר - יוני
ובאוגסט הוא הפסיק עבודה אחת?
האם יש אפשרות שיחשבו לו רק עם תלוש אחד??

ובאותו עניין, שנה שעברה הצהרנו על הכנסה אחת שלו... האם הם יסתכלו אחורה וישנו את הדרגה?
1. אפשר אח"כ לבקש עדכון לדרגה
2. שאלת השאלות...

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

פוסטים חדשים שאולי לא קראת....

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה