- הוסף לסימניות
אין שום טופס שאברך צריך למלא בו מלגה כך שברור שזה לא מחושבןלפי הסימולטור נראה שכן מחשבים השנה את המלגה של האברך
אין שום טופס שאברך צריך למלא בו מלגה כך שברור שזה לא מחושבןלפי הסימולטור נראה שכן מחשבים השנה את המלגה של האברך
עוד יותר טוב....למה כתוב לי שאין להם נתונים עלי?
1-6 2024איזה תלושים/חודשים???
נטפרי חוסם את הלוגו של המשרד.
יש למישהו אפשרות להעלות את הטופס כאן כקובץ מצורף.
אני מפחד שיפסלו לי את המסמך בגלל זה...
מצטרפת לשאלהלא הבנתי
אם האבא אברך הוא צריך להכניס 3159?
כלום כלוםמצטרפת לשאלה
יש למישהו תשובה מה בקשר לאברכים?
לא אמוראיפה אברך אמור למלות מה גובה המילגה שלו?
לא כתוב שזה מחושב כתוב בכלל שתמיכה עד 109000 לא מחושבמצטרפת לשאלה
יש למישהו תשובה מה בקשר לאברכים?
זה היה שנה שעברההילד לא רשום למעון במערכת הרישום למעונות. לא ניתן להגיש בקשה לסבסוד. יש לפנות למנהל\ת המעון
אחרי שמסיימים מגיע מייל שהבן זוג צריך גם למלאהשלמת תהליך מילוי הבקשה עבור הורה 2
הורה יקר, כדי לבדוק את זכאותך לסבסוד אנחנו צריכים מידע משני ההורים.
גם הזמן של ההורה השני חשוב לנו, ואנחנו רוצים לחסוך גם ממנו את הצורך בהגשת מסמכים רבים.
החל משנת הלימודים תשפ״ה גם ההורה השני נדרש להיכנס לקישור שהוא יקבל ולאשר את השימוש בנתוני הביטוח הלאומי. ככל שלא יאשר לא נוכל לטפל בבקשתך.
במקביל להגשת הבקשה הנוכחית יישלחו להורה השני מייל והודעה על קבלת מידע אודותיו באופן אוטומטי.
המידע של שני ההורים יגיע אלינו באופן מאובטח, והוא ישמש אותנו לבדיקת הזכאות לסבסוד.
עדיין לא עדכנו באתריש למישו טבלה של הדרגות?
נראה שממש אי אפשר להתקדם בלי סנכרוןתכלס,
יש סנכרון?
ממש דחוף לי.
rhon.co.il
מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!
חלה שגיאה בשליחה. נסו שוב!
לוח לימודים
מסלולי לימוד שאפשר להצטרף
אליהם ממש עכשיו:
תהילים פרק כה
אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
הנושאים החמים