זה הגיע!!!! מבחני התמיכה למעונות ומשפחתונים!!!

• הוסף לסימניות

קבצים מצורפים

• לימודים תורניים.pdf
    KB 168.3 · צפיות: 43
  • הורה לומד 1.pdf
    KB 228.2 · צפיות: 43
  • הוסף לסימניות
איפה אברך אמור למלות מה גובה המילגה שלו?

• הוסף לסימניות
מצטרפת לשאלה
יש למישהו תשובה מה בקשר לאברכים?
לא כתוב שזה מחושב כתוב בכלל שתמיכה עד 109000 לא מחושב
1732734318183.png

• הוסף לסימניות
לי הוא רושם ככה:

הילד לא רשום למעון במערכת הרישום למעונות. לא ניתן להגיש בקשה לסבסוד. יש לפנות למנהל\ת המעון
מישן עוד נתקל בכזה דבר?

• הוסף לסימניות
מי יודע?
אשתי עברה עבודה לפני חודשים-יבקשו תלוש מהמקום החדש?
תודה

• הוסף לסימניות
יש אפשרות לשמור את הטופס באמצע התהליך?
שאמשיך אח"כ מאותו מקום?

• הוסף לסימניות
אני רואה שבביטוח לאומי לא רשום שאני אברך. כנראה בגלל שאני לא מקבל דתות.
גם על הנתון הזה יש סנכרון?

• הוסף לסימניות
השלמת תהליך מילוי הבקשה עבור הורה 2
הורה יקר, כדי לבדוק את זכאותך לסבסוד אנחנו צריכים מידע משני ההורים.
גם הזמן של ההורה השני חשוב לנו, ואנחנו רוצים לחסוך גם ממנו את הצורך בהגשת מסמכים רבים.
החל משנת הלימודים תשפ״ה גם ההורה השני נדרש להיכנס לקישור שהוא יקבל ולאשר את השימוש בנתוני הביטוח הלאומי. ככל שלא יאשר לא נוכל לטפל בבקשתך.
במקביל להגשת הבקשה הנוכחית יישלחו להורה השני מייל והודעה על קבלת מידע אודותיו באופן אוטומטי.
המידע של שני ההורים יגיע אלינו באופן מאובטח, והוא ישמש אותנו לבדיקת הזכאות לסבסוד.

• הוסף לסימניות
השלמת תהליך מילוי הבקשה עבור הורה 2
הורה יקר, כדי לבדוק את זכאותך לסבסוד אנחנו צריכים מידע משני ההורים.
גם הזמן של ההורה השני חשוב לנו, ואנחנו רוצים לחסוך גם ממנו את הצורך בהגשת מסמכים רבים.
החל משנת הלימודים תשפ״ה גם ההורה השני נדרש להיכנס לקישור שהוא יקבל ולאשר את השימוש בנתוני הביטוח הלאומי. ככל שלא יאשר לא נוכל לטפל בבקשתך.
במקביל להגשת הבקשה הנוכחית יישלחו להורה השני מייל והודעה על קבלת מידע אודותיו באופן אוטומטי.
המידע של שני ההורים יגיע אלינו באופן מאובטח, והוא ישמש אותנו לבדיקת הזכאות לסבסוד.
אחרי שמסיימים מגיע מייל שהבן זוג צריך גם למלא

• הוסף לסימניות
מישהו יודע אם הסימולטור מהימן?
לפי הסימולטור יוצא לי לשלם 2400 בחודש, בעוד ששנה שעברה על אותם תנאים ואותה משכורת בדיוק-
שילמתי 1700!!
הגיוני שקפץ בכזאת רמה?
יש למישהו את הטבלאות עם הדרגות השתתפות?

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

פוסטים חדשים שאולי לא קראת....

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה