יהודה מאיר
משתמש מקצוען
- הוסף לסימניות
01.09.2024מה למלא בתאריך כניסה למסגרת?
01.09.2024מה למלא בתאריך כניסה למסגרת?
גם במגזר חרדי שהתחילו ב-03( ל' אב?01.09.2024
כןגם במגזר חרדי שהתחילו ב-03( ל' אב?
מתנצלת עכשיו אני רואה שגם לי אותו דברניסיתי להשלים את הטופס, מילאתי את החלק הראשון- הפרטים שלי. ואז היה מקום לכתוב כתובת מייל שתשלח להורה השני שבה הוא ימלא את פרטיו. שאני מנסה להכינס ולמלא את הפרטים של בעלי הוא מציג לי את הפרטים שלי.
מישהו נתקל? מה לא הבנתי נכון?
כבר כתבו כאן מקודם שצריך לצאת מהאזור האישי של הורה 1 כדי שיכנס להורה 2מתנצלת עכשיו אני רואה שגם לי אותו דבר
אבל מתחילת הערב שמתי לב שבכל שלב יש תקלה ואחרי זמן היא נפטרת אולי כדאי לחכות
לא יודעבעיה שרשמתי שנכנס למסגרת ב04.09 ולא ב01.09?
גם אצלי יש את אותה בעיה,ניסיתי להשלים את הטופס, מילאתי את החלק הראשון- הפרטים שלי. ואז היה מקום לכתוב כתובת מייל שתשלח להורה השני שבה הוא ימלא את פרטיו. שאני מנסה להכינס ולמלא את הפרטים של בעלי הוא מציג לי את הפרטים שלי.
מישהו נתקל? מה לא הבנתי נכון?
זו לא בעיה, פשוט לא עשיתם יציאה ממערכת ההזדהות של הורה 1 (לא מספיק לסגור את החלון). ואז משום מה הוא יביא את הורה 1 גם כהורה 2.מתנצלת עכשיו אני רואה שגם לי אותו דבר
אבל מתחילת הערב שמתי לב שבכל שלב יש תקלה ואחרי זמן היא נפטרת אולי כדאי לחכות
זה משנה שעברהצפה בקובץ המצורף 1833166
מה זה אישור קבלה למשפחתון?
לא קיבלתי את זה בקובץ , אלא רק בהודעה במייל
צירפתי לך
גם בשורה טובהלפי הסימולטור עידכנו השנה פעם ראשונה את ההכנסות לנפש, לדרגה הכי נמוכה דרגה 3 זה יוצא 2330 שח במקום 2100, וכן בשאר הדרגות
מקפיץהייתה עליית מחירים השנה?
לפני תחילת השנה עשיתי סימולטור, וגם עכשיו, ויש ביניהם הפרש של כמעט אלף שקל..
rhon.co.il
מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!
חלה שגיאה בשליחה. נסו שוב!
לוח לימודים
מסלולי לימוד שאפשר להצטרף
אליהם ממש עכשיו:
תהילים פרק כה
אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
הנושאים החמים