זה הגיע!!!! מבחני התמיכה למעונות ומשפחתונים!!!

קבצים מצורפים

• 456789.png
    456789.png
    KB 10 · צפיות: 20
ניסיתי להשלים את הטופס, מילאתי את החלק הראשון- הפרטים שלי. ואז היה מקום לכתוב כתובת מייל שתשלח להורה השני שבה הוא ימלא את פרטיו. שאני מנסה להכינס ולמלא את הפרטים של בעלי הוא מציג לי את הפרטים שלי.
מישהו נתקל? מה לא הבנתי נכון?
מתנצלת עכשיו אני רואה שגם לי אותו דבר
אבל מתחילת הערב שמתי לב שבכל שלב יש תקלה ואחרי זמן היא נפטרת אולי כדאי לחכות

כבר כתבו כאן מקודם שצריך לצאת מהאזור האישי של הורה 1 כדי שיכנס להורה 2
ולכן זה נפתר אחרי זמן כיון שהמערכת מתנתקת מהאזור אישי אחרי כמה דקות

באישור כולל- זה צריך להיות חתום ע"י הכולל,
או שמספיק חתימה שלי?

הייתה עליית מחירים השנה?
לפני תחילת השנה עשיתי סימולטור, וגם עכשיו, ויש ביניהם הפרש של כמעט אלף שקל..

ניסיתי להשלים את הטופס, מילאתי את החלק הראשון- הפרטים שלי. ואז היה מקום לכתוב כתובת מייל שתשלח להורה השני שבה הוא ימלא את פרטיו. שאני מנסה להכינס ולמלא את הפרטים של בעלי הוא מציג לי את הפרטים שלי.
מישהו נתקל? מה לא הבנתי נכון?
גם אצלי יש את אותה בעיה,
מה עושים???

זו לא בעיה, פשוט לא עשיתם יציאה ממערכת ההזדהות של הורה 1 (לא מספיק לסגור את החלון). ואז משום מה הוא יביא את הורה 1 גם כהורה 2.

איפה אפשר לראות דרגות?
והאם יש למה לחכות באם לפי הטבלא הרשמית הזכאות אמממ...? או שהסיכרון הוא טאבו ונגמר החגיגה

הסינכרון לא עובד לי, יש עוד מישו בבעיה הזאת?

לפי הסימולטור עידכנו השנה פעם ראשונה את ההכנסות לנפש, לדרגה הכי נמוכה דרגה 3 זה יוצא 2330 שח במקום 2100, וכן בשאר הדרגות
גם בשורה טובה
סוף סוף מכירים בזה ש 2100 ברוטו לנפש זה לא מספיק...

אין טבלת שכר מסודרת,אין הגשת דרגה בזמן,אין אופציה לבחירת תלושים נמוכים

מה עושים במשרד העבודה ?

למה יש פער 550 שקל במשפחתון בין דרגה 3 ל4 לפי הסימולטור ?

הורידו לדרגה 3 על חשבון דרגה 4?

אם נולד לנו ילד החודש בשעטו"מ. יש ענין להמתין שהוא יעודכן או שהדרגה לפי כמות הילדים בתחילת השנה?
תודה.

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

פוסטים חדשים שאולי לא קראת....

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה