גם לנו זה קרה,
הצלחתם להבין אם זה טעות או בכוונה?
אצלי באמת מדובר ב2 תינוקים, תאומים..באיזה שכבה הילדים שלכם?
הנציגה אמרה לי שדרגה 14 מגיעה רק למי שיש 2 ילדים בפעוטות
אצלי אחת תינוק ואחת בוגר
תודהאצלי באמת מדובר ב2 תינוקים, תאומים..
ככה ענתה לי הנציגה בבוקר (טעתה)האם זה נכון שדרגה 14 זה רק לפעוטות?
אם יש לי אחד בוגר ואחד תינוק - לא אקבל?
לנו יש פטור ורשום שהדרגה לחודש 9נראה לי לכולם רשום רק על חודש 9
והזיכוי לדרגה הוא עד 2.25 בגלל שזה אברך שאין לו פטור
פטור יש רק למי שנהיה בן 26 עד 01/07/2023, תבדוק אם אתה עומד בקריטריון.אני אברך שיש לו פטור מגיוס בגלל הגיל.
למה רשום לי שהזכאות שלי עד 28.2.25 ולא עד סוף שנה??
אם זה מקום עבודה חדש תצטרכי לצרף תלושיםבוקר טוב!
קיבלתי הודעה כזאת:
על האם לשלוח אישור מעסיק על תאריך חזרה לעבודה והישארות באותו אחוז משרה כמו
לפני הלידה 3 תלושים מלפני הלידה.
למעשה עברתי מקום עבודה לאחר החופשת לידה - איזה אישור אני מצרפת? צריך גם תלושים ממקום העבודה החדש?
תודה מראש!!
כלוםאיזה מסמכים צריך לצרף לבקשה להורה שכיר?
אני ממלאת את הבקשה והוא לא נותן לי להתקדם אם אני לא מצרפת מסמך.
מה אני אמורה לצרף???
תצלמי איפה נתקעת, אני כבר לא זוכרת את הטופס בעל פהאיזה מסמכים צריך לצרף לבקשה להורה שכיר?
אני ממלאת את הבקשה והוא לא נותן לי להתקדם אם אני לא מצרפת מסמך.
מה אני אמורה לצרף???
rhon.co.il
מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!
חלה שגיאה בשליחה. נסו שוב!
לוח לימודים
מסלולי לימוד שאפשר להצטרף
אליהם ממש עכשיו:
תהילים פרק כה
אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
הנושאים החמים