זה הגיע!!!! מבחני התמיכה למעונות ומשפחתונים!!!

בקשה מספר 2
הוגשה ב8.12 והתקבלה מספר זמני
אתמול קיבלנו מייל
1734507763629.png

בלת"ק

אשתי עצמאית ושכירה
יצאה לחופשת לידה מאמצע 2.24 עד אמצע 5.24
איזה חושים היא צריכה תלושים ?
ואיזה שומה מהרו"ח ?
ואיזה אני צריך להביא ?
(זה חופף שני בני הזוג ?)
והאם מעודכנים שאני מקבל דתות ?
אם כן מעודכן גם כמה ?

האם ניתן להעלות תלושים אחרים למערכת כדי שיחשבו לי לפיהם?
ואם כן, אפשר להעלות תלושים מלפני ה-1, הכוונה של 2023?

גם לנו זה קרה,
הצלחתם להבין אם זה טעות או בכוונה?

פניתי אליהם, חיכיתי זמן רב בטלפון עד שענו,
ביקשתי שיבדקו שוב כי לפי החישוב שלי אנחנו אמורים לקבל דרגה 14 וקיבלנו דרגה 3,
הנציג העביר את זה לבדיקה חוזרת,
והבוקר הדרגה התעדכנה ל 14.

הם עושים טעויות,
לא לוותר להם :)
אין מה להפסיד מלנסות.

אני אברך שיש לו פטור מגיוס בגלל הגיל.
למה רשום לי שהזכאות שלי עד 28.2.25 ולא עד סוף שנה??

שואל שוב אשמח לעזרתכם

בלת"ק

אשתי עצמאית ושכירה
יצאה לחופשת לידה מאמצע 2.24 עד אמצע 5.24
איזה חושים היא צריכה תלושים ?
ואיזה שומה מהרו"ח ?
ואיזה אני צריך להביא ?
(זה חופף שני בני הזוג ?)
והאם מעודכנים שאני מקבל דתות ?
אם כן מעודכן גם כמה ?

בוקר טוב!
קיבלתי הודעה כזאת:
על האם לשלוח אישור מעסיק על תאריך חזרה לעבודה והישארות באותו אחוז משרה כמו
לפני הלידה 3 תלושים מלפני הלידה.

למעשה עברתי מקום עבודה לאחר החופשת לידה - איזה אישור אני מצרפת? צריך גם תלושים ממקום העבודה החדש?

תודה מראש!!

איזה מסמכים צריך לצרף לבקשה להורה שכיר?
אני ממלאת את הבקשה והוא לא נותן לי להתקדם אם אני לא מצרפת מסמך.
מה אני אמורה לצרף???

בוקר טוב!
קיבלתי הודעה כזאת:
על האם לשלוח אישור מעסיק על תאריך חזרה לעבודה והישארות באותו אחוז משרה כמו
לפני הלידה 3 תלושים מלפני הלידה.

למעשה עברתי מקום עבודה לאחר החופשת לידה - איזה אישור אני מצרפת? צריך גם תלושים ממקום העבודה החדש?

תודה מראש!!
אם זה מקום עבודה חדש תצטרכי לצרף תלושים

זקוק לעזרה: אם עכשיו אני לא מקבל דתות (וזה נראה שזה מסונכרן להם לבד באתר, כמה שמופיע..)
האם אני יכול להביא אישור מכולל בלי שאני רשום שם בדתות, או עדיף להביא אישור לימודים על 30 שעות חודשיות שזה מצד שני סותר את מה שמופיע להם שקיבלתי דתות עד 16.8.24(ובאישור רשום, לימודים מ12:30 בבוקר)
1734601946459.png

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

פוסטים חדשים שאולי לא קראת....

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה