זה הגיע!!!! מבחני התמיכה למעונות ומשפחתונים!!!

• הוסף לסימניות
מישהו יודע האם הסינכרון הוא גם בעניין ההורה הלומד ???

• הוסף לסימניות
האם כאשר האב אברך כולל, האם יכולה לעבוד פחות מ24 שעות?

• הוסף לסימניות
פעם ראשונה שאני בסרט הזה, יש מישו שיכול לעזור לי?:mad:

• הוסף לסימניות
פעם ראשונה שאני בסרט הזה, יש מישו שיכול לעזור לי?:mad:
זה לא ממש מסובך
אין מה למהר יש מספיק לכולם
אז ככה במשפחת אברך רגילה צריך לשלוח תלושים אמור להיות כתוב האם 3 אחרונים או מתחילת שנה 1 2 3
א"אכ אישרו סנכרון מביטו"ל זה מה שהיה עד היום
ואברך צריך לשלוח נספח שאמור להיות בכל הנספחים ,חתום ע"י הכוילל
וזהו . לחכות בערך חודש עד שתקבלו דרגה
אם עכשיו לא עובד אפשר לנסות מאוחר בלילה שיהיה פחות עמוס
לא מסובך בכלל
המוןןןןןןןן סבלנות....

• הוסף לסימניות
מעתיקה מהאתר:
  • תנאי סף לקבלת דרגה הוא הכנסה חודשית ממוצעת בסכום של 3,159 ש"ח לפחות לכל הורה בנפרד.
  • תנאי סף נמוך יותר מיועד להורים יחידים והורים עם שלושה ילדים במעונות יום/משפחתונים. הורים אלה נדרשים להציג הכנסה חודשית ממוצעת נמוכה יותר, בגובה 2,632 ש"ח לפחות.
  • שימו לב, לא מדובר בהכנסה נטו, אלא בהכנסה ברוטו החייבת בדמי ביטוח לאומי.
  • הכנסה חודשית שאינה עומדת בתנאי הסף לא תזכה בסבסוד.
לכאורה, זה אומר שאם הבעל אברך אי אפשר לקבל סבסוד אם הוא מקבל מלגה פחות מ3159 ש"ח
לא כך?

• הוסף לסימניות
  • הוסף לסימניות
אם אשתי חזרה מחל"ד באמצע חודש
נוכל להגיש את התלוש עם שכר חלקי או שחייבים חודש מלא?

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

פוסטים חדשים שאולי לא קראת....

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה