זה הגיע!!!! מבחני התמיכה למעונות ומשפחתונים!!!

צריכה את עזרתכם...
בשנה הקודמת לא ממש עבדתי. הייתי בחל"ת מתחילת המלחמה באוקטובר, ואז פוטרתי וחתמתי אבטלה כמה חודשים (נראה לי 10,11,12 2023) ואז פשוט לא עבדתי. בקיץ עבדתי בעבודה זמנית, אבל יש לי תלושים רק לחודשיים - יוני ויולי, ובחודש יולי עבדתי רק חצי חודש.
אח"כ ברוך ה' ילדתי, בתחילת אוגוסט, והייתי בחופשת לידה עד 10/24, ובתחילת החודש הזה (11/24) התחלתי ברוך ה' עבודה חדשה.
בשורה התחתונה, אין לי רצף של שלושה חודשי עבודה בשנה האחרונה, אבל התחלתי עכשיו עבודה חדשה. האם יש לי אפשרות לקבל דרגה? מה המסמכים שאני צריכה לצרף?
ראיתי שיש מסמך שנקרא "אישור חזרה מחופשת לידה", אבל זה רלוונטי רק למקרה שחזרתי לאותה עבודה שממנה יצאתי לחופשת לידה, לא?
@המוכשר !!! בטח אתה יודע...

נראה שדווקא שינו את הטבלה לטובה
אתמול הסימולטר לא היה טוב
תנסו עכשיו

מילאתי בקשה לא קיבלתי מייל וגם בעלי לא קיבל
מישהו ניתקל?

צריכה את עזרתכם...
בשנה הקודמת לא ממש עבדתי. הייתי בחל"ת מתחילת המלחמה באוקטובר, ואז פוטרתי וחתמתי אבטלה כמה חודשים (נראה לי 10,11,12 2023) ואז פשוט לא עבדתי. בקיץ עבדתי בעבודה זמנית, אבל יש לי תלושים רק לחודשיים - יוני ויולי, ובחודש יולי עבדתי רק חצי חודש.
אח"כ ברוך ה' ילדתי, בתחילת אוגוסט, והייתי בחופשת לידה עד 10/24, ובתחילת החודש הזה (11/24) התחלתי ברוך ה' עבודה חדשה.
בשורה התחתונה, אין לי רצף של שלושה חודשי עבודה בשנה האחרונה, אבל התחלתי עכשיו עבודה חדשה. האם יש לי אפשרות לקבל דרגה? מה המסמכים שאני צריכה לצרף?
ראיתי שיש מסמך שנקרא "אישור חזרה מחופשת לידה", אבל זה רלוונטי רק למקרה שחזרתי לאותה עבודה שממנה יצאתי לחופשת לידה, לא?
@המוכשר !!! בטח אתה יודע...
אל דאגה גם אם אין לך רצף עדיין עכשיו יתנו לך דרגה זמנית ואח"כ יחשבנו לך לפי מה שאת עובדת בחודשים 11.24 12.24 01.25 כדי ליצר לך דרגה חדשה

אל דאגה גם אם אין לך רצף עדיין עכשיו יתנו לך דרגה זמנית ואח"כ יחשבנו לך לפי מה שאת עובדת בחודשים 11.24 12.24 01.25 כדי ליצר לך דרגה חדשה
אז מספיק לאשר סנכרון נתונים, או שני צריכה להגיש מסמכים שמוכיחים שהייתי בחל"ד ותלוש משכורת אחד?

אם נולד לנו ילד החודש בשעטו"מ. יש ענין להמתין שהוא יעודכן או שהדרגה לפי כמות הילדים בתחילת השנה?
תודה.
כשהוא יכנס למסגרת תוכלו לפנות לתמת ולבקש שיעדכנו דרגה
העדכון יהיה החל מאותו חודש עד סוף השנה

מעתיקה מהאתר:
  • תנאי סף לקבלת דרגה הוא הכנסה חודשית ממוצעת בסכום של 3,159 ש"ח לפחות לכל הורה בנפרד.
  • תנאי סף נמוך יותר מיועד להורים יחידים והורים עם שלושה ילדים במעונות יום/משפחתונים. הורים אלה נדרשים להציג הכנסה חודשית ממוצעת נמוכה יותר, בגובה 2,632 ש"ח לפחות.
  • שימו לב, לא מדובר בהכנסה נטו, אלא בהכנסה ברוטו החייבת בדמי ביטוח לאומי.
  • הכנסה חודשית שאינה עומדת בתנאי הסף לא תזכה בסבסוד.
לכאורה, זה אומר שאם הבעל אברך אי אפשר לקבל סבסוד אם הוא מקבל מלגה פחות מ3159 ש"ח
לא כך?
@אאססתתרר בדיוק מה עושים???

לפי אילו חודשים הם קובעים את הדרגה במידה ועושים סנכרון?

כשהוא יכנס למסגרת תוכלו לפנות לתמת ולבקש שיעדכנו דרגה
העדכון יהיה החל מאותו חודש עד סוף השנה
@רק יחד עדכון נפשות אפשר מיד לאחר הלידה ובתנאי שהילד רשום כבר בביטוח לאומי ואז הוא יחשב במספר נפשות בבית
אם תכניסי למסגרת ותרצי הנחה של דרגת אחים זה רק כאשר הילד יכנס למסגרת ואז ההנחה תהיה מאותו חודש
מה שאומר שאת יכולה כבר להגיש מספר הנפשות המעודכן (צריך לצרף ספח מעודכן לבקשה)

מילאתי בקשה לא קיבלתי מייל וגם בעלי לא קיבל
מישהו ניתקל?
גם אצלי.
נראה שהבקשה לא נקלטה וצריך להגיש שוב...
בינתיים האתר קרס ושוב אי אפשר להיכנס.

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

פוסטים חדשים שאולי לא קראת....

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה