זה הגיע!!!! מבחני התמיכה למעונות ומשפחתונים!!!

זקוקה לעזרתכם..
פעם ראשונה שאני בסיפור הזה...
יצאתי לחופשת לידה מהראשון לראשון, חזרתי רק באמצע החמישי.
מה שאומר, שמתוך החודשים 1-6 עבדתי חודש וחצי בלבד.
בסך ההכנסות הוא רושם לי סכום שכשעושים ממנו ממוצע, זה לא עובר את הסכום המינימלי שזכאי לסבסוד.
מה זה אומר? שאני לא זכאית?
כי תכלס מהשישי יש לי תלושים רגילים.... יש אפשרות שיחשבו לי לפיהם, ולא לפי תחילת שנה?
איך בדיוק אני עושה את זה?
אשמח ממש ממש לעזרה

יש לכם לשלוח את הטבלת שכר למעונות המעודכנת ?? אני לא מוצאת אותה

יש למישהו ניסיון?
בעלי עובד בכמה מקומות קטנים. ויש לו גם עבודות מזדמנות.
איך מסתכלים על חודש אחד שהוא עבד (ב- 5/24) והייתה הכנסה של 2000 ש"ח וזהו?
או על מקום שהוא עבד בו מינואר עד אפריל?
לוקחים את ה-2000 האלו ומחלקים ל-6? מצרפים אותם לעוד 1000 שהיו בחודשים שלפני זה?
כי לפי הכנסה אמיתית בכל החודשים יש לי דרגה מסויימת ולפי חישוב של כל אחד מהמזדמנים יש לי איזה דרגה או שתיים מעל...

יש למישהו ניסיון?
בעלי עובד בכמה מקומות קטנים. ויש לו גם עבודות מזדמנות.
איך מסתכלים על חודש אחד שהוא עבד (ב- 5/24) והייתה הכנסה של 2000 ש"ח וזהו?
או על מקום שהוא עבד בו מינואר עד אפריל?
לוקחים את ה-2000 האלו ומחלקים ל-6? מצרפים אותם לעוד 1000 שהיו בחודשים שלפני זה?
כי לפי הכנסה אמיתית בכל החודשים יש לי דרגה מסויימת ולפי חישוב של כל אחד מהמזדמנים יש לי איזה דרגה או שתיים מעל...
אצלי בשנה שעברה-
לקחו את כל ההכנסות של בעלי מינואר עד יולי וחילקו ל-6. בכלל לא הסתכלו על הפער בין החודשים.
כל ההכנסות מכל מקומות העבודה יחד

אם בעלי הגיש כבר את הבקשה, ולא צירף את המסמך מהכוילל, יש אפשרות לצרף אח"כ??

מה גובה ההכנסה המקסימלי לנפש כדי לקבל דרה 3?

עד כמה אני יכולה להרוויח בחודש כדי לקבל את הדרגה הטובה 3 אנחנו 4 נפשות

כן
בעדכונט

אבל יקח זמן לדעתי
ותנסו ביום ראשון
למה יקח זמן??
עידכונט נפתח לי, אבל הוא מבקש בכניסה את הת"ז של הילד...
יש לי 2 ילדים, והעדכון הוא בכלל לבעל...

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

פוסטים חדשים שאולי לא קראת....

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה