זה יכול לעזור לך?נניח אני מביאה תלוש של ינואר
רשום שם שצריך שהתלוש מלפני הלידה יכלול נתונים מצטברים ל3 חודשים
וכיוון שזה תחילת שנה אין נתונים מצטברים
ידוע לך אם זה בסדר?
צפה בקובץ המצורף 1833678
יחושב כתינוקאם ילד נהיה בן 18 בחדש 10/24 לפי מה מחשבים כמות נפשות?
פספסת בכמה ימים הוא נחשב ככתינוק לכל השנה..
אפשר להגיש עד 31.12.24 עוד חודשצריך להגיש עד מוצ"ש כדי לקבל דרגה מתחילת שנה?
המטפלת רוצה שתגישו מהר בשביל שתקבל את המגיע לה יותר מהראני ראיתי שכתבו פה שאפשר עד 25.12 אבל המטפלת אצלי אמרה עד מחר
מצטרפת לשאלה---הייתי בחל"ד מאמצע ינואר עד 1.5,
יש פה הרבה התכתבויות איזה תלושים צריך להגיש, מלפני או מאחרי החל"ד.
אם ב 100 % חייב סינכרון עם ביטוח לאומי, למה צריך לעלות איזשהו תלוש?
יש פה משהו שאני לא מבינה...
אשמח להסבר ממביני דבר.
ראית כשמילאת את הטופס את נתוני התשלום לחלד?הייתי בחל"ד מאמצע ינואר עד 1.5,
יש פה הרבה התכתבויות איזה תלושים צריך להגיש, מלפני או מאחרי החל"ד.
אם ב 100 % חייב סינכרון עם ביטוח לאומי, למה צריך לעלות איזשהו תלוש?
יש פה משהו שאני לא מבינה...
אשמח להסבר ממביני דבר.
לחלק ל6
אם אגיש את הבקשה לאחר הלידה בשביל הילד הגדול יותר הם יחשבו לי לפי מספר הנפשות שלאחר הלידה ברטרו או שיקחו את הלפני לידה ברטרו יש מושג למישהו?התשובה היא שלא
הדרגה היא לפי מספר הילדים שנמצאים במסגרת באותו חודש,
כך שהדרגה תשתנה באמצע השנה ל-15
rhon.co.il
מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!
חלה שגיאה בשליחה. נסו שוב!
לוח לימודים
מסלולי לימוד שאפשר להצטרף
אליהם ממש עכשיו:
תהילים פרק כה
אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
הנושאים החמים