זה הגיע!!!! מבחני התמיכה למעונות ומשפחתונים!!!

שלום
עזרתכם..
נכנסתי לקישור של הורה 2 והופיע שוב הפרטים שלי (הורה ה-1)
מה עליי לעשות?
להיכנס ישירות מהאתר הממשלתי (להורה 2)?
לצאת מאזור האישי של הורה 1 ואז להכנס שוב עם הפרטים הנכונים של הורה 2

תודה
לא יכול לגרום לסנכרון גם להורה 2 מול ביטוח לאומי?
הבעיה פשוט בגלל שהכרום עדיין על הפרטים של הורה 1.
צריך לצאת ולהכנס ואז תראה את הפרטים של הורה 2
הרבה לא שמו לב ושלחו ככה וזה לא טוב כי אין את 2 ההורים...

@מלי שיר מאיפה זה באמת? מקום מוסמך?
אולי היא מסתמכת על זה ?
1733000834008.png

כתוב פה בפורש זה תלוש עדכני.
כלומר זה רלוונטי רק למי שהיה שינוי אחרי חודש 6

מישהו יודע לעצמאית שהייתה בחל"ד מסוף ינואר עד מאי מה צריכה הרו"ח לכתוב
את ההכנסות של 2024 מהחל"ד או מ2023
אשמח מאד לשמוע כי הרו"ח אומרת שלא יודעת

אני צירפתי תלושים בפועל של 3 חודשים ברצף,
בתקווה שבאופן זה יבינו שאני רוצה שיחשבו לפי חודשים אלו.
אם לא יועיל לא יזיק...

ועןד שאלה - איך יתכן שאני לא רואה את הסכום של שישה חודשים?
לפני יומיים כן הופיע לי...

שלום.
האם ידוע איך הם מחשבנים את הדרגה? לפי חלוקה לנפש? ואם כן מה המינימום ומקסימום?

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

פוסטים חדשים שאולי לא קראת....

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה