זה הגיע!!!! מבחני התמיכה למעונות ומשפחתונים!!!

איזה מסמכים הורה עצמאי צריך לצרף?
נספח 10 בלבד?

שלום וברכה
העמותה של הכולל עדיין לא שלחה לי את נספח 10
האם אני יכול לפתוח את הבקשה ואח"כ לצרף את המסמך ?
כלומר זה מה שעדיף לעשות ?
או שעדיף לחכות ואז לשלוח את הכל ביחד?

שלום וברכה
העמותה של הכולל עדיין לא שלחה לי את נספח 10
האם אני יכול לפתוח את הבקשה ואח"כ לצרף את המסמך ?
כלומר זה מה שעדיף לעשות ?
או שעדיף לחכות ואז לשלוח את הכל ביחד?
כן,
ברגע שהבקשה נקלטת אתה מקבל קישור להשלמת מסמכים
עדיף כבר להגיש כדי שיכנס לתור עבודה שלהם

אם הבקשה הוגשה ב 28.11.24 ונקלטה ב 7.12.24, עד מתי הכי מאוחר נקבל דרגה? מניסיונכם - מי שכבר קיבל?

אם הבקשה הוגשה ב 28.11.24 ונקלטה ב 7.12.24, עד מתי הכי מאוחר נקבל דרגה? מניסיונכם - מי שכבר קיבל?
אני קיבלתי כבר
לא ברור לפי מה הם עובדים
ובכלל ביום א הוספתי אישור משפחתון (שלא היה קודם) ועדין ביום למחרת כבר היה לי דרגה

הגשתי דרגה בחמישי- 28.1
קיבלתי דרגה זמנית ביום א -8.12
ודגה קבועה ביום ב -9.12

למה הם נותנים דרגה זמנית? לכל אחד זה ככה?
ממה שאני מבינה וחושבת
יש נציגות שהם לא חשבות שכר ולא יודעות לבדוק דרגה והם רק עוברות לראות שהפרטים מתאימים של הרישום ות.ז. וכו
והם נותנות דרגה זמנית ואחרי שיש אותה גם ההורים יכולים להוסיף מסמכים בעידכונט
ואז זה עובר לאחראיים יותר שבודקים את החוסרים ונותנים מספר קבוע
ואז המומחים על ,קובעים דרגה

סוג של משחק...

במידה ואני מבקשת שיחשבו לי את הדרגה לפי חודשים 8-9-10 ,
האם ישלמו לי על חודשים קודמים?
וכן האם אני צריכה לתת הסבר לבקשה ? אם כן, מה לכתוב?

ממה שאני מבינה וחושבת
יש נציגות שהם לא חשבות שכר ולא יודעות לבדוק דרגה והם רק עוברות לראות שהפרטים מתאימים של הרישום ות.ז. וכו
והם נותנות דרגה זמנית ואחרי שיש אותה גם ההורים יכולים להוסיף מסמכים בעידכונט
ואז זה עובר לאחראיים יותר שבודקים את החוסרים ונותנים מספר קבוע
ואז המומחים על ,קובעים דרגה

סוג של משחק...
אשמח לדעת אם בעלך אברך ובאיזה גיל, ( פטור מגיוס או עוד לא) מה רשמתם בשעות? כלומר כמה שעות רשמתם בנספח? תודה.

אשמח לדעת
אני עובד, ולומד בכולל , באיזה אופציה אני אמור לבחור בעיסוק הורה
עובד , לומד בכולל , עובד ולומד
כי לכאורה עובד ולומד מתייחס למי שלומד לתואר וכדו' ולא ללימודים בכולל
??
תודה רבה

אשמח לדעת
אני עובד, ולומד בכולל , באיזה אופציה אני אמור לבחור בעיסוק הורה
עובד , לומד בכולל , עובד ולומד
כי לכאורה עובד ולומד מתייחס למי שלומד לתואר וכדו' ולא ללימודים בכולל
??
תודה רבה
לומד בכולל.
אחר כך תראה שבעיסוקים יופיע לך גם לימוד בכולל וגם עיסוק של שכיר עם המידע מביטוח לאומי.

• תודה
Reactions: im

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

פוסטים חדשים שאולי לא קראת....

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה