או נספח 4איזה מסמכים הורה עצמאי צריך לצרף?
נספח 10 בלבד?
כן,שלום וברכה
העמותה של הכולל עדיין לא שלחה לי את נספח 10
האם אני יכול לפתוח את הבקשה ואח"כ לצרף את המסמך ?
כלומר זה מה שעדיף לעשות ?
או שעדיף לחכות ואז לשלוח את הכל ביחד?
הגשתי ב28/11 ועדין לא נקלט... יש להם כנראה עומס מטורף שלא תכננו...הגשתי בקשה ב 1.12 ועדין אני מקבלת הודעה שאין בקשת סבסוד לילד זה.
האם הגיוני?
מה לא תכננו?הגשתי ב28/11 ועדין לא נקלט... יש להם כנראה עומס מטורף שלא תכננו...![]()
יש לך תשובה??כותב לי שיש בקשה פעילה לילד.
איך אני מאפסת ומתחילה להגיש מחדש?
אני קיבלתי כבראם הבקשה הוגשה ב 28.11.24 ונקלטה ב 7.12.24, עד מתי הכי מאוחר נקבל דרגה? מניסיונכם - מי שכבר קיבל?
הגשתי דרגה בחמישי- 28.1
קיבלתי דרגה זמנית ביום א -8.12
ודגה קבועה ביום ב -9.12
למה הם נותנים דרגה זמנית? לכל אחד זה ככה?אני קיבלתי כבר
לא ברור לפי מה הם עובדים
ובכלל ביום א הוספתי אישור משפחתון (שלא היה קודם) ועדין ביום למחרת כבר היה לי דרגה
ממה שאני מבינה וחושבתלמה הם נותנים דרגה זמנית? לכל אחד זה ככה?
תגיש את התלוש של חודש9 10 ו11אמא שלא עבדה והתחילה לעבוד ב9/24 מה צריכה להגיש?
אשמח לדעת אם בעלך אברך ובאיזה גיל, ( פטור מגיוס או עוד לא) מה רשמתם בשעות? כלומר כמה שעות רשמתם בנספח? תודה.ממה שאני מבינה וחושבת
יש נציגות שהם לא חשבות שכר ולא יודעות לבדוק דרגה והם רק עוברות לראות שהפרטים מתאימים של הרישום ות.ז. וכו
והם נותנות דרגה זמנית ואחרי שיש אותה גם ההורים יכולים להוסיף מסמכים בעידכונט
ואז זה עובר לאחראיים יותר שבודקים את החוסרים ונותנים מספר קבוע
ואז המומחים על ,קובעים דרגה
סוג של משחק...
לומד בכולל.אשמח לדעת
אני עובד, ולומד בכולל , באיזה אופציה אני אמור לבחור בעיסוק הורה
עובד , לומד בכולל , עובד ולומד
כי לכאורה עובד ולומד מתייחס למי שלומד לתואר וכדו' ולא ללימודים בכולל
??
תודה רבה
מישהו?במידה ואני מבקשת שיחשבו לי את הדרגה לפי חודשים 8-9-10 ,
האם ישלמו לי על חודשים קודמים?
וכן האם אני צריכה לתת הסבר לבקשה ? אם כן, מה לכתוב?
rhon.co.il
מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!
חלה שגיאה בשליחה. נסו שוב!
לוח לימודים
מסלולי לימוד שאפשר להצטרף
אליהם ממש עכשיו:
תהילים פרק כה
אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
הנושאים החמים