גם לי כתוב שהזכאות עד השני ובעלי עבר את גיל 30פטור יש רק למי שנהיה בן 26 עד 01/07/2023, תבדוק אם אתה עומד בקריטריון.
בבקשהאפש לקבל בבקשה נספח 4 ו10?
עד סוף דצמברעד מתי אפשר להגיש בקשה כדי לקבל רטרואקטיבי
הגשנו כרגע רק להורה 1
צריך 3 תלושים מלאים לאחר החל"ד.בוקר טוב!
קיבלתי הודעה כזאת:
על האם לשלוח אישור מעסיק על תאריך חזרה לעבודה והישארות באותו אחוז משרה כמו
לפני הלידה 3 תלושים מלפני הלידה.
למעשה עברתי מקום עבודה לאחר החופשת לידה - איזה אישור אני מצרפת? צריך גם תלושים ממקום העבודה החדש?
תודה מראש!!
צריך להגיש בקשה מלאה הורה 1+הורה2 עד ל31/12/2024 בשביל לקבל סבסוד מתחילת השנה!!עד מתי אפשר להגיש בקשה כדי לקבל רטרואקטיבי
הגשנו כרגע רק להורה 1
כנראה חסרים מסמכיםשלום וברכה,
אחותי היום דיברה עם התמת ואמרו שקיבלתי דרגה 12 וזו החלטה סופית, אמרו לי שאפשר להביא תלושים חדשים ולהגיש ערעור.
תשובתם תמוהה לי מכיון
ההכנסה שלי ברוטו כ- 11000 ש'ח
הכנסה של בעלי כ- 5000
סהכ - 16,000
אם אני מחלקת ל6 נפשות יוצא בערך 2600 לנפש
האם זה הגיוני שהזכאות שלי היא דרגה 12
כי לפי הטבלה אני זכאית לדרגה נמוכה יותר
אשמח לחוות דעתכם
אם הוספתי בעדכונט 3 תלושים יחשבו לי לפי זהשתגיש מסודר 3 תלושים שלה
כדאי להוסיף מכתב שלכם בו תבקשו להתייחס לתלושים המצורפים (וסיבה למה לא לעשות ממוצע של 6 חודשים)אם הוספתי בעדכונט 3 תלושים יחשבו לי לפי זה
או ממוצע 6 חודשים?
ההכנסה זה ברוטו או נטו?אשמח ואודה להסבר על המקרה שלי;
אני מכניס 11,000
אשתי מכניסה 7,000
4 ילדים
וקבלנו דרגה 5.
לפי החשבון שלי היה צריך להיות דרגה 3
מישהו מבין בזה?
ברוטו.ההכנסה זה ברוטו או נטו?
דרגה 3 זה עד 2330 ש"ח הכנסה לנפשברוטו.
אציין שמפעם לפעם אני מקבל מילגות מעמותות שונות, וכן אני מקבל דתות ולא הבאתי אישור כולל, יכול להיות שזה קשור? ומה עלי לעשות כעת.
תודה רבה
גם כשיש שני ילדים במעון ?דרגה 3 זה עד 2330 ש"ח הכנסה לנפש
rhon.co.il
מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!
חלה שגיאה בשליחה. נסו שוב!
לוח לימודים
מסלולי לימוד שאפשר להצטרף
אליהם ממש עכשיו:
תהילים פרק כה
אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
הנושאים החמים