- הוסף לסימניות
- #1,721
לא ידוע לי אחרת .גם כשיש שני ילדים במעון ?
דרגה 14 - דרגת אחים , מיועדת למי שזכאי לדרגה 3 ויש לו 2 ילדים במעון
לא ידוע לי אחרת .גם כשיש שני ילדים במעון ?
אם יש 2 ילדים במעון זה מוריד אותך עוד רגה אחתגם כשיש שני ילדים במעון ?
לפי המספרים שנתת, מגיע לכם דרגה 4. ואם יש לכם שני ילדים במעון, אכן מגיע לכם דרגה 3.ברוטו.
אציין שמפעם לפעם אני מקבל מילגות מעמותות שונות, וכן אני מקבל דתות ולא הבאתי אישור כולל, יכול להיות שזה קשור? ומה עלי לעשות כעת.
תודה רבה
זה לא מדויקפטור יש רק למי שנהיה בן 26 עד 01/07/2023, תבדוק אם אתה עומד בקריטריון.
המעון שלכם כנראה מוגדר כאינו מלכ"ר תקינה מורחבת.מישהו יכול להסביר לי, למה בסימולטור דגרה 8 לפעוט התשלום החודשי הוא
שכר לימוד לחודש :2628 ש"ח
תשלום הורה לחודש:
(בחישוב של 12 חודשים)1663 ש"ח
ובדרגה שקיבלתי, דרגה 8 לפעוט מופיע לי
3,086 עלות 1,769 השתתפות הורים לחודש
למה זה ככה? זה פער ממש משמעותי
אפשר לבקש חישוב לפי חודשים אחרים. כי השתנו הנתוניםאשמח לעזרה מהמבינים בתחום
התחלתי להגיש בקשה שלפי החשבון שעיתי הייתי צריכה לקבל 4
שלחתי את הבקשה שלי ( הורה 1) וצירפתי את כל המסמכים כולל אישור כולל לבעלי
כשהוא נכנס למלאות את החלק שלו שמנו לב שמופיע שם שעל חודש ינואר הוא כן עבד (ואכן נכון רק ששכחנו...)
בגלל התלוש הבודד הזה אקבל ככל הנראה רק דרגה 5
1. האם יש מה לעשות?
2. אפשר לבקש מהם שיסתכלו רק על החודשים האחרים כי בד סה"כ בחודש אחד...
3. אם הוא לא ממלא את החלק שלו(הורה 2) בעצם הבקשה תתבטל--האם אוכל למלאות מחדש? זה מאוד חשוב לי לדעת כי ככה אוכל לשנות פרטים במסמכים שכבר העליתי אני בהורה 1
או שהכל נשמר אצלם?
@מלי שירהורה י
הננו מיידעים אותך כי בקשתך להשלמת תהליך סבסוד שכר לימוד במעונות / משפחתונים / צהרונים התקבלה, אך נדחתה כיוון שמספר הזהות שהוקלד להורה הראשון היה שגוי.
עליך לשלוח בקשה נוספת עם נתונים תקינים.
לנוחות להלן קישור להגשת הבקשה על-ידי הורה 2: לחץ כאן
בטרם מילוי הטופס יש לודא שהורה 1 התנתק מהחשבון שלו.
נא לפנות למוקד 2969* להמשך בירור.
בברכה,
אגף עידוד תעסוקה
איפה אני צריך לעדכן את זה
נכנסתי לקישור שהם שלחון ואי אפשר לעדכן שם
כמ"כ מי זה הורה 1 ומי זה הורה 2 ?
תודה רבה
@ילילי
מישהו יודע?האם משנה לתמת להנחה כמה שעות עבודה רשום בתלוש?
או שמשנה רק הברוטו בשכר?
למה כתוב לי בברור דרגה "חדש" ואין עדיין טבלת שכר מזה אומר, מתי יהיה הדרגה המעודכנת ?עד סוף דצמבר
אם לא תגישו את הורה 2 תוך 7 ימים מהגשת הורה 1 הבקשה תתבטל
6-7-8 מעולה.שאלה דחופה.
אשתי חזרה מחל"ד בתחילת ה6 אז היא צריכה להגיש תלושים. בנוסף היא עברה עבודה בתאריך ה1/9 האם אפשר להגיש תלושים קודמים כלו' 6.7.8 או שהם יעלו על זה? כי לפי מה שהם אומרים הסנכרון הוא בין ינו' ליוני.
והם לא יעלו על זה שהיא עברה עבודה?6-7-8 מעולה.
זה לא משנה להם, צריך לדווח להם רק במקרה של הרעת תנאי שכר.העניין הוא 3 תלושים לאחר הלידה. מנסיון.והם לא יעלו על זה שהיא עברה עבודה?
אבל התלושים יותר גבוהים מה1/9.זה לא משנה להם, צריך לדווח להם רק במקרה של הרעת תנאי שכר.העניין הוא 3 תלושים לאחר הלידה. מנסיון.
rhon.co.il
מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!
חלה שגיאה בשליחה. נסו שוב!
לוח לימודים
מסלולי לימוד שאפשר להצטרף
אליהם ממש עכשיו:
תהילים פרק כה
אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
הנושאים החמים