yehiel9523
משתמש צעיר
- הוסף לסימניות
- #1,801
מישהו יכול לשלוח נספח 13 אישור מעסיק לחזרה מחל"ד עם לוגו תקין [כי נטפרי מסננים]
תודה רבה מראש
תודה רבה מראש
אני התקשרתי ב12.00 ככהאיזה שעות עדיף ?
כעצמאית , אני חושבת שההכנסות נחשבות שנתיות לא?@shani123 אשמח לעזרה דחופה !
אני עצמאית
אני סיימתי חל״ד באוקטובר (2024)
ומאוקטובר לא חזרתי לעבודה,
האם אני זכאית להנחה?
מקפיץמישהו יכול לשלוח נספח 13 אישור מעסיק לחזרה מחל"ד עם לוגו תקין [כי נטפרי מסננים]
תודה רבה מראש
את כל הנספחים והתלושים עליכם להגיש על אותם 3 חודשים כך שהשעות עבודה/לימודים צריכים להיות בהתאמה לאותם חודשים.אשמח לעזרה-
במילוי טופס נספח 3 (ללימודים אקדמיים), אני צריכה למלא כמה שעות אני עובדת במקביל ללימודים, ולצרף תלושים. שעות העבודה שלי השתנו בין התלושים המצורפים לעבודתי כעת, האם עלי לכתוב את שעות העבודה כיום או כפי המופיע בתלושים שאני מצרפת?
וכן- בגובה ההכנסה מעבודה, עלי לחשב גם את המלגה שאני מקבלת ממקום העבודה עבור הלימודים (המלגה מופיעה כשורה בתלוש השכר ומשוכללת יחד עם כל המשכורת מבחינת שאר העניינים).
תודה מראש לכול מי שידע לעזור!
אפילו שיש מקום בטופס עם שאלה על גובה ההכנסות?אם ההכנסות רשומות בתוך התלוש, אין סיבה לרשום אותם שוב.
לכאורה, כך נראה לי בהגיון,אפילו שיש מקום בטופס עם שאלה על גובה ההכנסות?
אולי הכוונה על טופס מעסיקים מביטוח לאומי?מבקשים ממני טופס סטטוס תעסוקתי איך אני משיג אותו
היי גם ממני ביקשו את זהקיבלתי הודעה:
לידיעתך, המסמכים שצירפת אינם תקינים/שלמים ויתכן שכתוצאה מכך קיבלת דרגה שאיננה
מתאימה לנתוניך.
על מנת שנוכל להמשיך לטפל בבקשה עליך להשלים את המסמכים הבאים:
עבור .... יש לשלוח תלוש המכיל נתונים מצטברים בשנת 2024 על שלושה חודשים
ומעלה.
מה הכוונה תלוש שמכיל נתונים מצטברים?
על אילו חודשים?
ולמה אישרתי ביטוח לאומי?
הייתי בחל"ד עד החמישי
rhon.co.il
מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!
חלה שגיאה בשליחה. נסו שוב!
לוח לימודים
מסלולי לימוד שאפשר להצטרף
אליהם ממש עכשיו:
תהילים פרק כה
אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
הנושאים החמים