מתי הגשת בקשה?מה עושים? עדיין כותב לי לא נמצאה בקשת סבסוד לילד זה
???
הגשתי מזמן, מיד כשנפתח הרישום.מתי הגשת בקשה?
האם קיבלתמספר דרגה זמני/קבוע?
האם 2 ההורים הגישו בקשה?
כןהגשתי מזמן, מיד כשנפתח הרישום.
מלאתי רק את הפרטים שלי, לא הגשתי בקשה נפרדת גם בשם בעלי.
באיזה שהוא שלב קיבלתי מייל שהפרטים של ההורה השני שגויים או משהו כזה ומלאתי שוב את אותו דבר
היה צריך למלאת פעמיים טופס אחד לאבא אחד לאמא??
אני חיכיתי שבועיים להתקדמותאני ממתינה מעל שעה בקו
מה להגיד להם?הם יגידו לי בטיפול...
הסטטוס עדיין חדש
כןלמישהו עולה הדף של בירור דרגת הזכאות???
תרענני את העמודלמישהו עולה הדף של בירור דרגת הזכאות???
הבעיה שבכלל לא ניתנת לי אפשרות להגיש שוב או לתקןאני חיכיתי שבועיים להתקדמות
עד שהתקשרתי ואמרו לי שבנספח 3 לא כתבתי את שם מוסד הלימודים.
הייתי צריכה לנחש לבד מה הבעיה.... לא היה כתוב בשום מקום.
אני מרעננת כל הזמןתרענני את העמוד
זה קורה הרבה
מוזראני מרעננת כל הזמן
תנסו דרך דפדפן אחרלמישהו עולה הדף של בירור דרגת הזכאות???
גם לי בקשו, שלחתי להם חודשים 7-11 מאז שחזרתי מחופשת לידה,אשמח גם לעזרה
ביקשו ממנו תלוש עם נתונים מצטברים
עם 3 חודשים ןמעלה
האם זה משנה איזה תלוש נשלח להם
??
בגלל העומס לפעמים זה מתנתק כשזה מגיע ל'שירה''...,איך אפשר ליצור איתם קשר טלפוני?
כשאני מתקשרת למספר: 2969*, או למספר: 0732458356,
אחרי כל הדרשה זה נותן אפשרות להגיד לנציגה הדיגיטלית באיזה נושא אנו מעוניינים, אני אומרת ואז זה מתנתק!
מה אפשר עוד לעשות?
תודה,בגלל העומס לפעמים זה מתנתק כשזה מגיע ל'שירה''...,
אבל לא צריך לחכות כל התקליט -
ניתן להקיש מיד 1 - ואז שומעים את ההודעה שברגעים אלו נשלחת אליכם הודעת ס.מ.ס - ומיד לאחר הודעה זו ניתן להקיש שוב 1 - ואז זה מגיע מייד לשירה,
אגב,
גם אצל שירה - ניתן להגיד לה שאתם מעוניינים לדבר עם נציג אנושי - והיא מיד מעבירה להמתנה לנציג (לא צריך לחכות לכל הנתונים שהיא נותנת)
rhon.co.il
מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!
חלה שגיאה בשליחה. נסו שוב!
לוח לימודים
מסלולי לימוד שאפשר להצטרף
אליהם ממש עכשיו:
תהילים פרק כה
אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
הנושאים החמים