זה הגיע!!!! מבחני התמיכה למעונות ומשפחתונים!!!

אני מחכה בצאט באתר כבר מעל 3 שעות!!

אשמח לעזרתכם
כבר שבועיים שכתוב בבירור דרגת זכאות
סטטוס : חדש.
האם זה בסדר?
הגיוני?
כן, כשבועיים שלושה מאז שהבקשה נקלטת (ונשלח מס' אישור קבוע) עד שהבקשה מועברת לבדיקת חשב...
יש עומס במערכת
אני ממתינה מעל שעה בקו
מה להגיד להם?;) הם יגידו לי בטיפול...
הסטטוס עדיין חדש
יבדקו איתך את הטפסים, יוכלו להגיד לך אם חסר מסמך או משהו
אני חיכיתי שבועיים להתקדמות
עד שהתקשרתי ואמרו לי שבנספח 3 לא כתבתי את שם מוסד הלימודים.
הייתי צריכה לנחש לבד מה הבעיה.... לא היה כתוב בשום מקום.
לא, הם עדין לא בדקו את המסמכים שלך, לאחר הבדיקה היית מקבלת דרגה 12 ונדרשת להשלים את המסמך.

מישהו יודע האם כל אברך חייב לצרף נספח 3 לאישור כולל או רק אם מבקשים?
אני לא צירפתי ולא רוצה שיעכבו אותי בגלל זה.

אומרים לי עכשיו שאני צריכה לשלוח תלושים למרות שאישרתי נתונים מביטוח לאומי - למה?

כן, חזרתי ביולי, אבל גם זה רשום בביטוח לאומי.
ומבקשים גם את התלושים של בעלי

איך אני יכולה לבדוק מה רשום עלי ועל בעלי בביטוח לאומי?

נכנסתי, לא רואה איפה יש נתונים

אז יש סינכרון או אין??

הבנתי. ולמה רוצים גם את של בעלי? הוא עבד כרגיל.
תודה על העזרה!!

ברוך ה' קיבלתי דרגה

לתועלת מי שממתין על הקו לנציג-
אפשר לבחור באפשרות של פניה לצ'אט ואחרי כמה תשובות לבוט [בשעות הפעילות]
הוא מעביר לנציג אנושי, עדיין המתנה של קרוב לשעתיים, אבל בסוף ענתה לי נציגה וטיפלה.
אם אתם ממילא עובדים על המחשב, זו אופציה הרבה יותר טובה מלהמתין על הקו ולשמוע מוזיקה מעצבנת

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

פוסטים חדשים שאולי לא קראת....

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה