כשאני לוחצת 1 כמה פעמים זה מתנתקלא מצליחה לאתר את ההודעה של מי שהמליץ להתקשר על הבוקר ללחוץ כמה פעמים 1 בלי להמתין לכל המלל. להגיע לשירה לבקש נציג אנושי.
הבוקר התקשרתי ב8 . לפני 8 וחצי כבר סיימתי שיחה. ואחרי שעה קבלתי דרגה. ברוך ה
תודה רבה רבה !
עריכה
בצאט ניסיתי כמה פעמים ללא מענה.
אני היחיד שנתקל בזה?בלת"ק
הגשתי בקשה באתר וכתבו שישלחו מייל להורה השני, וכבר מעל שבוע שלא שלחו.
מה לעשות?
זה מה ששלחו לי היום מהתמ"תמה הצפי? למי יש מידע?
התבקשנו לצרף מסמכים, לפני יומיים דיברתי עם נציגה ואמרה שכל המסמכים בסדר.
מתי אמורים לקבל כבר דרגה? כמה זמן לוקח? עוד מעט גביה...
כרגע אנחנו על דרגה 12
גם אני קיבלתי הודעה כזאת אתמול,זה מה ששלחו לי היום מהתמ"ת
צפה בקובץ המצורף 1864074
הם לא עובדים לפי הסדר,גם אני קיבלתי הודעה כזאת אתמול,
השאלה כמה זמן מההודעה הזאת עד שמקבלים דרגה?
הגשתם ב 30/12 מסמכים או בקשה לדרגה?הם לא עובדים לפי הסדר,
לכן היא אפשר לדעת
אני הגשתי ב- 30/12 בלילה
וקיבלתי אתמול דרגה
וקיבלתי אתמול דרגה
הצהרה של ההורה השני+ מסמכיםהגשתם ב 30/12 מסמכים או בקשה לדרגה?
איך כזה מהר? התקשרת כל יום?הם לא עובדים לפי הסדר,
לכן היא אפשר לדעת
אני הגשתי ב- 30/12 בלילה
וקיבלתי אתמול דרגה
מניסיון רב,עדיף טלפוניבצאט אתמול חיכיתי מעל 3 שעות עד שהייתי צריכה ללכת עכשיו אני גם כבר מעל 3 שעות![]()
להתקשר אליהם ולחכות שעה על הקו לנציגבלת"ק
הגשתי בקשה באתר וכתבו שישלחו מייל להורה השני, וכבר מעל שבוע שלא שלחו.
מה לעשות?
נספח 8 הכולל ממלא. במספר שעות צריך מינימום כלשהוא של שעות. אם אני זוכרת נכון גם 35 שעות מתקבל. תחפשו כאן באשכול יש על זה הרבה מידע.ניסיתי לעבור על כל האשכול למצוא תשובה ולא מצאתי.
יש כללים מה למלא בבטפסים של אברך נספח 3 ונפסח 8?
תודה מראש!
תודה לך!נספח 8 הכולל ממלא. במספר שעות צריך מינימום כלשהוא של שעות. אם אני זוכרת נכון גם 35 שעות מתקבל. תחפשו כאן באשכול יש על זה הרבה מידע.
נספח 3 אתם ממלאים.
אני רשמתי 40 שעות וזה היה בסדרתודה לך!
מה שחיפשתי לא מצאתי
אשמח לתשובה מדויקת מידיעה.
תודה רבה!!
rhon.co.il
מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!
חלה שגיאה בשליחה. נסו שוב!
לוח לימודים
מסלולי לימוד שאפשר להצטרף
אליהם ממש עכשיו:
תהילים פרק כה
אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
הנושאים החמים