זה הגיע!!!! מבחני התמיכה למעונות ומשפחתונים!!!

בצאט אתמול חיכיתי מעל 3 שעות עד שהייתי צריכה ללכת עכשיו אני גם כבר מעל 3 שעות :(

בלת"ק
הגשתי בקשה באתר וכתבו שישלחו מייל להורה השני, וכבר מעל שבוע שלא שלחו.
מה לעשות?

לא מצליחה לאתר את ההודעה של מי שהמליץ להתקשר על הבוקר ללחוץ כמה פעמים 1 בלי להמתין לכל המלל. להגיע לשירה לבקש נציג אנושי.
הבוקר התקשרתי ב8 . לפני 8 וחצי כבר סיימתי שיחה. ואחרי שעה קבלתי דרגה. ברוך ה
תודה רבה רבה !

עריכה
בצאט ניסיתי כמה פעמים ללא מענה.

לא מצליחה לאתר את ההודעה של מי שהמליץ להתקשר על הבוקר ללחוץ כמה פעמים 1 בלי להמתין לכל המלל. להגיע לשירה לבקש נציג אנושי.
הבוקר התקשרתי ב8 . לפני 8 וחצי כבר סיימתי שיחה. ואחרי שעה קבלתי דרגה. ברוך ה
תודה רבה רבה !

עריכה
בצאט ניסיתי כמה פעמים ללא מענה.
כשאני לוחצת 1 כמה פעמים זה מתנתק

מה הצפי? למי יש מידע?
התבקשנו לצרף מסמכים, לפני יומיים דיברתי עם נציגה ואמרה שכל המסמכים בסדר.
מתי אמורים לקבל כבר דרגה? כמה זמן לוקח? עוד מעט גביה...
כרגע אנחנו על דרגה 12

מה הצפי? למי יש מידע?
התבקשנו לצרף מסמכים, לפני יומיים דיברתי עם נציגה ואמרה שכל המסמכים בסדר.
מתי אמורים לקבל כבר דרגה? כמה זמן לוקח? עוד מעט גביה...
כרגע אנחנו על דרגה 12
זה מה ששלחו לי היום מהתמ"ת
1736238656139.png

הם לא עובדים לפי הסדר,
לכן היא אפשר לדעת
אני הגשתי ב- 30/12 בלילה
וקיבלתי אתמול דרגה
איך כזה מהר? התקשרת כל יום?

אני שוחחתי אתמול איתם, אמרו שהורה 2 צריך להשלים עוד 2 מסמכים שקשור ללימודים, שרק כאשר זה היה מגיע לחשב סחר, הוא היה מעדכן שזה חסר
התקשרתי היום ונציגה אחרת אמרה שאני צריכה להוסיף עוד מסמך מעבר למה שאתמול אמרו לי
רק מקווה שלא ימציאו עוד משו:cool:

ניסיתי לעבור על כל האשכול למצוא תשובה ולא מצאתי.

יש כללים מה למלא בבטפסים של אברך נספח 3 ונפסח 8?
תודה מראש!

ניסיתי לעבור על כל האשכול למצוא תשובה ולא מצאתי.

יש כללים מה למלא בבטפסים של אברך נספח 3 ונפסח 8?
תודה מראש!
נספח 8 הכולל ממלא. במספר שעות צריך מינימום כלשהוא של שעות. אם אני זוכרת נכון גם 35 שעות מתקבל. תחפשו כאן באשכול יש על זה הרבה מידע.
נספח 3 אתם ממלאים.

נספח 8 הכולל ממלא. במספר שעות צריך מינימום כלשהוא של שעות. אם אני זוכרת נכון גם 35 שעות מתקבל. תחפשו כאן באשכול יש על זה הרבה מידע.
נספח 3 אתם ממלאים.
תודה לך!
מה שחיפשתי לא מצאתי
אשמח לתשובה מדויקת מידיעה.
תודה רבה!!

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

פוסטים חדשים שאולי לא קראת....

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה