מידע שימושי זה הולך לקרות תהיו, כאן בעשר

• פותח הנושא prog
  • פורסם בתאריך
הם כן אמורים להופיע ראשונים
ולאחר מכן זה ממוין לפי ניקוד ופידבקים

תבדקו בעמוד פרטי חשבון, שמסומן לכם במקצועות שאתם מתמחים בהם, למשל ציור וצביעה
כי זה נראה שלא סימנתם...
עכשיו אני רואה שכל מה שבחרתי- כולל תמונות שיופיעו ועוד- נמחק לי. יכול להיות כזה דבר?

עכשיו אני רואה שכל מה שבחרתי- כולל תמונות שיופיעו ועוד- נמחק לי. יכול להיות כזה דבר?
ייתכן, שמעתי מאחד שזה קרה לו.
שימו לב ללחוץ על שמור בתחתית העמוד

הגיוני שאי אפשר ליצור קשר עם אף אחד כי איש ממנוי הפרימיום לא הגדיר שגם פשוטי העם יוכלו יצור איתו קשר?

לא רואה את עצמי לא בעיצוב ובנית אתרים
1594147865627.png

צריך לגלול למטה עוד ועוד, בסוף זה מגיע, בהמשך יש כאלו שאינם פרימיום שמופיעים לפני כאלו עם פרימיום...
ככל שהניקוד שלכם יגדל, ותקבלו פידבקים ממשתמשים, אתם תקודמו לראש הרשימה

איך עובד הענין של הפידבקים?
בלחיצה על המספר שבציון דירוג ניתן לדרג את המשתמשים
1594153064147.png

אגב, כל משתמש יכול לדרג
אבל רק את מנויי הפרימיום...

שאלה לא קשורה, קפצתי על האשכול
משתמשים שאינם פרימיום (ואין להם הודעות פרטיות), כיצד יכולים להתכתב עם הנהלת הפורום? לא מפורסם שום מייל...

שאלה לא קשורה, קפצתי על האשכול
משתמשים שאינם פרימיום (ואין להם הודעות פרטיות), כיצד יכולים להתכתב עם הנהלת הפורום? לא מפורסם שום מייל...
בכפתור צור קשר בתחתית העמוד

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

פוסטים חדשים שאולי לא קראת....

אשכולות דומים

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה