כללי זה מה שיצא

• הוסף לסימניות
מהמודעה של היינות שעשיתי בתחילת השבוע
הייתי גם הקופירייטר במודעה החדשה, האם זה מספיק חזק?
(המודעה הראשונה היא החדשה)

קבצים מצורפים

• יינות ומיץ ענבים2.jpg
    KB 81.4 · צפיות: 14
  • יין חדש.jpg
    KB 247.4 · צפיות: 15
  • הוסף לסימניות
הראשונה מיעדת לאחד שרוצה להוריד דבר אחד מהראש, לכן לא כ"כ מתאים ההדגשה רק של המילה יין. צריך להדגיש משהו בקשר ל"יש לך מספיק דברים על הראש". לדעתי תכניס את המילה יין באופן בולט לרשימה עם קו מוחק, שזה כבר לא רלוונטי. אפשר להוסיף בכתב במשימת היין "עדיף שני בקבוקים להיזהר מאוד שלא יישבר" מה שמוסיף לרווחה אחרי השירות החדש.
בשניה אין קשר בין העיצוב והצבעים לנושא יין, בפרט לסוג האנשים שיין מדבר אליהם שצריך קצת יותר יוקרה.

• הוסף לסימניות
לא ברור לי כל כך מטרת העסק, נראה לי שאף אחד לא היה חושב שהוא צריך להזמין מישהו מבחוץ במיוחד בשביל להביא לו יין לחתונה. כזה בעיה להביא יין?
ולמה אני צריך שהוא יביא לי לחתונה שני ארגזים ומעלה?

• הוסף לסימניות
בעלי שמחה (אולי לא כולם, אבל לקהל היעד שאליהם זה מיועד) מחלקים יין לאורחים בחתונה, לכן יש צורך בכמות גדולה, למיטב ידיעתי.
הלקוח טוען שזה כן עול להביא יין, ללכת לבחור משהו טוב, לסחוב הביתה, משם לאולם ושלא ישבר...
זו דעתו- האם כלי לשנות אותה?

• הוסף לסימניות
לדעתי-
התמונה של היין לא מספיק איכותית ומושכת
תוסיפי יין ברשימה, ולידו V או קו מחיקה
תיישרי שכל הטקסט יהיה מיושר בשמאל של המודעה

משהו בכותרת חסר לי... לא יודעת...

בהצלחה, יעל

• הוסף לסימניות
אם זה הנושא אולי צריך להבהיר את זה יותר, ולהתמקד בזה. כאן זה נראה שמדובר על היין שיברכו עליו תחת החופה (כתובה, טבעת, יין... רשימה של דברים שצריך לקחת. כולה בקבוק יין מסכן, לא נשמע מלחיץ בכלל).
צריך אולי לפרט על העול שבזה, לדאוג ליין לכל המוזמנים (לא האולם דואג לזה????)

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י עפרה;530645:
אם זה הנושא אולי צריך להבהיר את זה יותר, ולהתמקד בזה. כאן זה נראה שמדובר על היין שיברכו עליו תחת החופה (כתובה, טבעת, יין... רשימה של דברים שצריך לקחת. כולה בקבוק יין מסכן, לא נשמע מלחיץ בכלל).
צריך אולי לפרט על העול שבזה, לדאוג ליין לכל המוזמנים (לא האולם דואג לזה????)
לי זה ממש ברור, המודעה הזאת תתפרסם בלוח של חסידות מסוימת, ואיך שאני רואה זאת, אנשים משקיעים ביין לחתונה, בשביל לחלק.

• הוסף לסימניות
את היין לאורחים, תשאיר לנו.
טלפון אחד אלינו והיינות ממיטב היקבים באירוע שלך!

• הוסף לסימניות
חברה, זה בעייה מעניינת, מה עושה גרפיקאי כשהוא לא מבין בכלל מי צריך את המוצר?

• הוסף לסימניות
לדעתי זה אמור להיות הרבה יותר יוקרתי אם זה אנשים "שמבינים" ביינות. לא סתם כזה יין פשוט.

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י ליקי;530659:
לדעתי זה אמור להיות הרבה יותר יוקרתי אם זה אנשים "שמבינים" ביינות. לא סתם כזה יין פשוט.

מה את רוצה שאשים 777 או מה (אני לא מתמצאת)
תבינו, היין כאן לא אמור להיות קשור ליוקרה, זה לא ציבור מודרני, או נשים שזה הקטע שלהם,
זה דוקא ציבור חסידי, ואפילו אברכים- כך שלא היוקרה אמורה לדבר אליהם

• הוסף לסימניות
כנראה שאת לא מכירה את הציבור החסידי מבפנים. הוא דוקא מבין טוב טוב ביין יוקרתי ומשובח (חסידות-שמחה... אומר לך משהו?)
ובכדי לשכנע אותם לקנות יין מסויים, צריך להזיע הרבה...

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י lali100;530799:
מה את רוצה שאשים 777 או מה (אני לא מתמצאת)
תבינו, היין כאן לא אמור להיות קשור ליוקרה, זה לא ציבור מודרני, או נשים שזה הקטע שלהם,
זה דוקא ציבור חסידי, ואפילו אברכים- כך שלא היוקרה אמורה לדבר אליהם

1. את פונה לציבור שמאד מבין ביינות.
2. התמונה לא משנה של מה חייבת להיות הרבה יותר איכותית ויפה.
3. סה"כ התקדמות יפה מאד מאחד לשני.

ביינות ומשקאות אלכוהוליים יוקרה זה לא דווקא (רק) סטייל כמו איכות.

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י tzipi123;530811:
כנראה שאת לא מכירה את הציבור החסידי מבפנים. הוא דוקא מבין טוב טוב ביין יוקרתי ומשובח (חסידות-שמחה... אומר לך משהו?)
ובכדי לשכנע אותם לקנות יין מסויים, צריך להזיע הרבה...
אני דוקא חיה את החסידים מאז הולדתי ועד עולם בעז"ה, וגדלתי בין אספני יינות, בכל אופן ראיתי שמה שמדבר הוא יותר גיל היין, אמנם גם איכותו, אך הסגנון היוקרתי לא מתחבר לי לכאן, אולי אני טועה.

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י lali100;530880:
אני דוקא חיה את החסידים מאז הולדתי ועד עולם בעז"ה, וגדלתי בין אספני יינות, בכל אופן ראיתי שמה שמדבר הוא יותר גיל היין, אמנם גם איכותו, אך הסגנון היוקרתי לא מתחבר לי לכאן, אולי אני טועה.

את לא מבינה,
הם מבינים מאד...

• הוסף לסימניות
על איזה חסידים מדובר?!
ואיפה זה מקובל לחלק יין בחתונה
אני דווקא חסידית ופעם ראשונה שאני שומעת על כזה דבר

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י mig;530900:
את לא מבינה,
הם מבינים מאד...
את צודקת, ירושלמית.
אני באמת לא מבינה חסידים מַהֶם.
ארד מהעץ, וכעת אשאל את הלקוח.
תודה לכל המגיבים

• הוסף לסימניות
מה עם ציור של בקבוק יין? היין לא נראה כל כך טוב...

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י bbr;530903:
על איזה חסידים מדובר?!
ואיפה זה מקובל לחלק יין בחתונה
אני דווקא חסידית ופעם ראשונה שאני שומעת על כזה דבר
באמשינוב, למשל. הייתי פעם בחתונה (לא של הרבה, של חסידים) החברה היו מבוסמים כדבעי.

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה