לי זה ממש ברור, המודעה הזאת תתפרסם בלוח של חסידות מסוימת, ואיך שאני רואה זאת, אנשים משקיעים ביין לחתונה, בשביל לחלק.נכתב ע"י עפרה;530645:אם זה הנושא אולי צריך להבהיר את זה יותר, ולהתמקד בזה. כאן זה נראה שמדובר על היין שיברכו עליו תחת החופה (כתובה, טבעת, יין... רשימה של דברים שצריך לקחת. כולה בקבוק יין מסכן, לא נשמע מלחיץ בכלל).
צריך אולי לפרט על העול שבזה, לדאוג ליין לכל המוזמנים (לא האולם דואג לזה????)
נכתב ע"י ליקי;530659:לדעתי זה אמור להיות הרבה יותר יוקרתי אם זה אנשים "שמבינים" ביינות. לא סתם כזה יין פשוט.
הרבה יותר טוב!את היין לאורחים, תשאיר לנו.
טלפון אחד אלינו והיינות ממיטב היקבים באירוע שלך!
נכתב ע"י lali100;530799:מה את רוצה שאשים 777 או מה (אני לא מתמצאת)
תבינו, היין כאן לא אמור להיות קשור ליוקרה, זה לא ציבור מודרני, או נשים שזה הקטע שלהם,
זה דוקא ציבור חסידי, ואפילו אברכים- כך שלא היוקרה אמורה לדבר אליהם
אני דוקא חיה את החסידים מאז הולדתי ועד עולם בעז"ה, וגדלתי בין אספני יינות, בכל אופן ראיתי שמה שמדבר הוא יותר גיל היין, אמנם גם איכותו, אך הסגנון היוקרתי לא מתחבר לי לכאן, אולי אני טועה.נכתב ע"י tzipi123;530811:כנראה שאת לא מכירה את הציבור החסידי מבפנים. הוא דוקא מבין טוב טוב ביין יוקרתי ומשובח (חסידות-שמחה... אומר לך משהו?)
ובכדי לשכנע אותם לקנות יין מסויים, צריך להזיע הרבה...
נכתב ע"י lali100;530880:אני דוקא חיה את החסידים מאז הולדתי ועד עולם בעז"ה, וגדלתי בין אספני יינות, בכל אופן ראיתי שמה שמדבר הוא יותר גיל היין, אמנם גם איכותו, אך הסגנון היוקרתי לא מתחבר לי לכאן, אולי אני טועה.
את צודקת, ירושלמית.נכתב ע"י mig;530900:את לא מבינה,
הם מבינים מאד...
באמשינוב, למשל. הייתי פעם בחתונה (לא של הרבה, של חסידים) החברה היו מבוסמים כדבעי.נכתב ע"י bbr;530903:על איזה חסידים מדובר?!
ואיפה זה מקובל לחלק יין בחתונה
אני דווקא חסידית ופעם ראשונה שאני שומעת על כזה דבר
מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!
חלה שגיאה בשליחה. נסו שוב!
לוח לימודים
מסלולי לימוד שאפשר להצטרף
אליהם ממש עכשיו:
תהילים פרק כה
אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
הנושאים החמים