קורונה זה מתחיל להיות מפחיד -2

מצב
הנושא נעול.
ישי כהן ב'כיכר': השרים שמעו במהלך הדיונים בקבינט: 30% מהנדבקים בקורונה, גם הצעירים, יישארו עם תסמינים לא פשוטים גם לאחר שיחלימו מהנגיף. תחשבו פעמיים לפני שאתם חושבים להידבק במכוון.

איזה שטויות מצוטטים.
מאיפה המקור?
לא יודעים בכלל מי נדבק ומי לא, ולא כמה נדבקו, ולא כמה אסיפטומים, אז איך הם יודעים לומר על 30% ועוד צעירים שמעולם לא פנו לביה"ח שישארו עם ספטומים?
ועוד כשאין חצי שנה לתחילת הנגיף.
זה סתם כדי להלחיץ.
לא מאמין שיש מחקר שסקר ואפילו דגם 30% מהצעירים.
ואני חושב שאפשר לומר את זה על המון דברים.
משתיית קוקה קולה עד עישון וכו'.

מעצבן, באיזו קלות מוכרים לציבור לוקשן והפחדות.
זה מזכיר לי את ערב מלחמת המפרץ שהכינו אז כמויות של קברים וכו'.

נקודה שמטרידה אותי כבר תקופה ארוכה.
כאילו אנחנו חלשלושים שלא מסוגלים להתמודד ואם הקורונה מפחידה כולנו נתפרק,
לכן כל הזמן צריך להוכיח לנו שזה לא כזה נורא, כל הזמן מנסים לגמד, כי אם זה כזה נורא מי יודע מה יקרה לנו.

מה אנחנו באמת לא מסוגלים להתמודד? צריך כל הזמן להוכיח לנו שאנחנו לא מסוגלים?
אולי באמת אנחנו כן מסוגלים להתמודד אפילו עם דברים מפחידים?
זה כ"כ מפחיד לפחד?

יו"ר ועדת חוקה ח"כ יעקב אשר במליאה: "אני פונה לכל ראשי המפלגות, מלחמה משתוללת בחוץ, וישנם כאלה שמסתובבים בין האולפנים וטוענים שהמגפה זה שום דבר. חייבים להתלכד ולשדר אחדות, שהאזרחים לא יקבלו חלילה שדר שלא צריך לשמור על הוראות משרד הבריאות".

פרופ' ינון אשכנזי, מהאוניברסיטה העברית: אם קצב התחלואה לא ירד, נגיע לאלף מתים בחודש (כאן).

(הערה שלי: עכשיו זה נשמע מפחיד. אבל כמו שכל שאר המכות שנחתו עלינו לאחרונה התגמדו כך גם זה יכול להתגמד אם ח"ו יגיע.)

ישי כהן: נתון דרמטי שנשמע במהלך ישיבת הקבינט: כמאה חולים קשה חדשים ביממה האחרונה.

׳חדשות 13׳ בפרסום ראשון: נערכים לתמותה גוברת: חברה קדישא רכשה מכולה לאחסון מאות גופות.

נשיא ביה"ח שערי צדק פרופ' יהונתן הלוי למימרן בקו"ח: אני גם חושב שצריך להשוות בין הפגנות לבתי הכנסת. כמו שההפגנות הם תחת כיפת השמים, צריכים ביום כיפור להתפלל בחוץ. תפילה באוויר הפתוח, עם מסיכה, עם שמירת מרחק - פותרת את הבעיה

נשיא ביה"ח שערי צדק פרופ' יהונתן הלוי למימרן בקו"ח: אני גם חושב שצריך להשוות בין הפגנות לבתי הכנסת. כמו שההפגנות הם תחת כיפת השמים, צריכים ביום כיפור להתפלל בחוץ. תפילה באוויר הפתוח, עם מסיכה, עם שמירת מרחק - פותרת את הבעיה
פותרת את בעית הקורונה, לא את בעיות התמותה, הבריאות והקריסה בבתי החולים שייגרם מהתייבשות המונים!!!!

נערך לאחרונה ב:
עוד מדברי הגר"ד יוסף ב'וואלה' – בביקורת על מקבלי ההחלטות: "זו היתה רשלנות פושעת להמתין עד החגים, בשעה שכל יום עשרות יהודים נפטרים. בסופו של דבר לצערנו מתקיים בהם: אכל, לקה ושילם".

אני לא יודע אם יש לי בעיה בהבנה או שמה שהוא כאן הזוי
מן הלינק המצו"ב
https://www.cancer.org.il/template/default.aspx?PageId=6428
עולה שנזקי העישון הן חמורים פי כמה וכמה מכל מה ששמענו עד היום על הקורונה
אז איך משביתים מדינה שלימה על כל המשתמע מכך בגלל הקורונה וממשיכים למכור סיגריות חופשי ?
מי שרוצה להרוג את עצמו - אין מה לעשות נגדו.
הסגרים נועדו בשביל אלו שרוצים עדיין לחיות.
ובאמת יש איסורים חמורים על עישון במקומות ציבורים.

מי שרוצה להרוג את עצמו - אין מה לעשות נגדו.
הסגרים נועדו בשביל אלו שרוצים עדיין לחיות.
ובאמת יש איסורים חמורים על עישון במקומות ציבורים.
יופי, ובאותה מידה יש איסור חמור ללכת בלי מסכה, וזהו. לא צריך סגר.

יופי, ובאותה מידה יש איסור חמור ללכת בלי מסכה, וזהו. לא צריך סגר.
יופי. ובאותה מידה יש איסור חמור לגלוש באתרים אסורים. לא צריך סינון.
[אותו קשר]

מתקרבים לשבעת אלפים חדשים ליום.

מחלקת קורונה שלישית נפתחה בבית החולים פוריה

אדלשטיין הורה לקלוט מיידית פרמדיקים לעבודה בבתי החולים

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת
מצב
הנושא נעול.

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה