דובר שכך יהיה. בינתיים לא התקבל בשטח.מישהו יודע בוודאות?
2 מתוך 9 ..
בודאות נכון להיום בצהרים - לא.מישהו יודע בוודאות?
2 מתוך 9 ..
את האמת? שלא יסקלו אותי?אם יותר מ 50% מהמשפחה חיוביים אז מפנים את כולם.
שווה לכם לקחת סיכון הדבקה על 7 בשביל מלונית?
תודה. אכן כנראה עשינו מהר מדי. חלק מהסיבה שאני רוצה מלונית זה שיהיה לי איפה להתפלל נורמאלי ביום כיפור. זה כבר כנראה לא יהיה נכון? בדיקה נוספת נעשה רק בחמישי ועד שיהיה תוצאה כבר לא הספיק לפני יום כיפורהם צריכים בסה''כ עוד 3 חיוביים. (50 אחוזים מבני המשפחה=פינוי של כל המשפחה גם מעל 18)
ממליצה להבדק שוב בעוד כ3 ימים (לא דרך מד''א ולא קרוב לשבת- למנוע בדיקת מעבדה בעיצומה של יו''כ)
יתכן ויש חיוביים נוספים שלא היה עדיין יכולת לזהות אותה בבדיקה הראשונה.
ויתכן וכבר תעמדו בקריטריון הפינוי
כאחת שמתעסקת בזה. אמרו לי שיש הוראה אפילו על אחד מבני המשפחה. זה רק לא ירד לשטח. זה נכון?הם צריכים בסה''כ עוד 3 חיוביים. (50 אחוזים מבני המשפחה=פינוי של כל המשפחה גם מעל 18)
ממליצה להבדק שוב בעוד כ3 ימים (לא דרך מד''א ולא קרוב לשבת- למנוע בדיקת מעבדה בעיצומה של יו''כ)
יתכן ויש חיוביים נוספים שלא היה עדיין יכולת לזהות אותה בבדיקה הראשונה.
ויתכן וכבר תעמדו בקריטריון הפינוי
מתי נבדקתם?תודה. אכן כנראה עשינו מהר מדי. חלק מהסיבה שאני רוצה מלונית זה שיהיה לי איפה להתפלל נורמאלי ביום כיפור. זה כבר כנראה לא יהיה נכון? בדיקה נוספת נעשה רק בחמישי ועד שיהיה תוצאה כבר לא הספיק לפני יום כיפור
הבנתי שדיברו על זה בשבוע שעבר אבל עדיין לא מיושם.כאחת שמתעסקת בזה. אמרו לי שיש הוראה אפילו על אחד מבני המשפחה. זה רק לא ירד לשטח. זה נכון?
מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!
חלה שגיאה בשליחה. נסו שוב!
לוח לימודים
מסלולי לימוד שאפשר להצטרף
אליהם ממש עכשיו:
תהילים פרק כה
אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
הנושאים החמים