קורונה זה נכון שמספיק אחד במשפחה בשביל ללכת למלונית?

• הוסף לסימניות
מישהו יודע בוודאות?
2 מתוך 9 ..

• הוסף לסימניות
אם מוכחים שאי אפשר להיות בבית בבידוד יש סיכוי

• הוסף לסימניות
אני הבנתי שאם חצי מהמשפחה חיובית אז מפנים

• הוסף לסימניות
אם יותר מ 50% מהמשפחה חיוביים אז מפנים את כולם.
שווה לכם לקחת סיכון הדבקה על 7 בשביל מלונית?

• הוסף לסימניות
גם אם כן זה רק מי שמתחת גיל 18

• הוסף לסימניות
הם צריכים בסה''כ עוד 3 חיוביים. (50 אחוזים מבני המשפחה=פינוי של כל המשפחה גם מעל 18)

ממליצה להבדק שוב בעוד כ3 ימים (לא דרך מד''א ולא קרוב לשבת- למנוע בדיקת מעבדה בעיצומה של יו''כ)
יתכן ויש חיוביים נוספים שלא היה עדיין יכולת לזהות אותה בבדיקה הראשונה.
ויתכן וכבר תעמדו בקריטריון הפינוי

• הוסף לסימניות
אם יותר מ 50% מהמשפחה חיוביים אז מפנים את כולם.
שווה לכם לקחת סיכון הדבקה על 7 בשביל מלונית?
את האמת? שלא יסקלו אותי?
רוצה שידברו כולם. זה לא הולך להיגמר . זה יגיע לכולם. ועדיף עכשיו לפני החורף. עדיף עכשיו במקום עוד כמה פעמים בידודים עד שזה יהיה מאומת.

• הוסף לסימניות
הם צריכים בסה''כ עוד 3 חיוביים. (50 אחוזים מבני המשפחה=פינוי של כל המשפחה גם מעל 18)

ממליצה להבדק שוב בעוד כ3 ימים (לא דרך מד''א ולא קרוב לשבת- למנוע בדיקת מעבדה בעיצומה של יו''כ)
תודה. אכן כנראה עשינו מהר מדי. חלק מהסיבה שאני רוצה מלונית זה שיהיה לי איפה להתפלל נורמאלי ביום כיפור. זה כבר כנראה לא יהיה נכון? בדיקה נוספת נעשה רק בחמישי ועד שיהיה תוצאה כבר לא הספיק לפני יום כיפור

• הוסף לסימניות

כאחת שמתעסקת בזה. אמרו לי שיש הוראה אפילו על אחד מבני המשפחה. זה רק לא ירד לשטח. זה נכון?

• הוסף לסימניות
תודה. אכן כנראה עשינו מהר מדי. חלק מהסיבה שאני רוצה מלונית זה שיהיה לי איפה להתפלל נורמאלי ביום כיפור. זה כבר כנראה לא יהיה נכון? בדיקה נוספת נעשה רק בחמישי ועד שיהיה תוצאה כבר לא הספיק לפני יום כיפור
מתי נבדקתם?
מיום הבדיקה תספרו 3/4 ימים ותבדקו. אבל רק דרך הקופ"ח. אולי עדיין יהיה סיכוי.
לא יזיק.

• הוסף לסימניות
כאחת שמתעסקת בזה. אמרו לי שיש הוראה אפילו על אחד מבני המשפחה. זה רק לא ירד לשטח. זה נכון?
הבנתי שדיברו על זה בשבוע שעבר אבל עדיין לא מיושם.
לעניות דדעתי בגלל העומס הרב במלוניות כבר ככה והחגים שמעכבים שחרורים.

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

פוסטים חדשים שאולי לא קראת....

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה