קורונה זה נקרא תסמינים?

לאיזה סוג של אנשים????
אנשים בלי רכב?
אנשים בקבוצת סיכון?
מכירה משפחה שאמרו להם להגיע למרפאת קורונה כי כבר לא באים לבתים לעשות בדיקות

-בלי רכב
-לא בקבוצת סיכון
-עם חום ושיעול

מכיר מישהוא שעשה ברביעי ב 16:00 ועד עכשיו אין תשובות.
ו... כן, בבדיקה הבטיחו תשובות תוך 24 שעות.
עכשיו זה 50 שעות!!!!
באיזה קופה??????
בכללית חברה שלי עשו כל המשפחה בבוקר ועדיין אין תשובות
ואומרים שיש עומס ולא יודעים מתי יהיה,

מישהו יודע אם נותנים לעשות היום בדיקות בקלות או שעושים בעיות??????????????

חולשה קיצונית ונזלת עם גודש באף...
סמפטום?
מישהו יודע?

אנחנו קיבלנו במאוחדת תשובה אחרי יומיים וחצי.
שלילי ב"ה
התוצאות היו באתר 12 שעות לפני שקבלנו הודעה טלפונית

חולשה קיצונית ונזלת עם גודש באף...
סמפטום?
מישהו יודע?

חולשה קיצונית - סימפטום מוכח,
לא ידוע אם הכניסו את זה לתוך הסימפטומים ברישמית....

זו חולשה לא מובנת בכלל, אין כח לעשות כלום ! בקושי להחזיק כוס כדי לשתות.

נראה לי שאמורים לעשות לכל מי שיש לו תסמינים
אמורים זה משהו אחד, השאלה אם עושים??
אני הייתי ליד מישהי שככל הנראה עתידה לקבל תשובה חיובית (עשתה בדיקה ביום חמישי בבוקר ועדיין אין תשובות אבל יש לה שיעול חום אין טעם וריח מגרנות חולשה) ולכן אני עדיין לא יודעת אם אני צריכה לעשות ואם יתנו לי לעשות כי עדיין אין לה תשובה..

אנחנו רצינו לדעת לפני שבת ולא ידענו - עשינו בדיקה בחמישי ב-11 בבוקר.
קיבלנו מיד במוצאי שבת אבל כל יום שישי התקשרנו מלא למוקד של מכבי ודיברנו עם כל מי שיכולנו...
אני הייתי מתקשרת עכשיו למוקד של הקופת חולים לשאול ומחר בבוקר שוב לשאול זה לא מזיק לשאול כמה פעמים....

הבת שלי בת שנה היתה עם חום גבוה בלי שיעול ובלי ניזול רק בלי תאבון וחלשה ועייפה היא לא הולכת למטפלת וזה היה אחרי יומיים שהחזרתי ללימודים את השאר.
הרופא אמר לי לבוא אפילו שיש לה חום וטען שיש עוד וירוסים חוץ מקורונה, מיוחד אצל ילדים בחילופי עונות הוא בדק אותה והיה לה דלקת גרון ויראלית וכעבור כמה ימים הכל חלף..
עכשיו אחת אחרת מנוזלת וקצת משתעלת לאור מה שכותבים כאן האם יתכן שזה תסמינים?

שתי אפשרויות
טעות.
יש כאלו שלא נדבקים כמעט(לדג' בעלי סוג דם O)
חחחחחה.
קצת מצחיק אותי.
היה במשפחה שלי 9 חיוביים-
כולם עם סוג דם O

[/QUOTE]
מעניין, לא שמעתי על סוגי דם בענין הקורונה- אני באמת סוג O.
עיי"ש
מהכתבה שם נראה שסוג הדם אינו משפיע על סיכויי ההידבקות אלא על אופן המחלה קל/קשה וכו'

עשיתי בדיקה בשישי ב11:00 בבוקר במכבי ועדיין אין תשובה
אם אני אתקשר זה יעזור?

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה