ברחל ביתך הקטנטנה:)
משתמש פעיל
- הוסף לסימניות
הבת שלי התחילה לעבוד במשרד כלשהו כגרפיקאית, מיד אחרי החגים,
היא עובדת שם קשה, אם כי לא בדיוק משרה מלאה.
3 ימים בשבוע מ 9-12, ופעמיים בשבוע מ-8-5.
הבוסית שלה הורתה לה לרשום שעות וישלמו לה לפי שעות, ואם אין לה מה לעשות היא יכולה ללכת לבית.. (למרות שבפועל זה כמעט לא קרה)
היא עובדת כאמור ב-30 ש״ח לשעה, ברוטו, אחרי כל הניכויים זה יוצא לה ב-27 ש״ח כגרפיקאית לא מתחילה.
על חופשות וחגים היא לא מקבלת אגורה כי זה לפי שעה.
אין חוזה, הובטח לה שמחודש שני היא תקבל 35 במשכורת, אבל תכלס הבוסית מתכחשת לעובדה.
הבת שלי מוכשרת מאוד, ומוציאה למשרד תוצרים עוצרי נשימה, אמנם יש לה הערכה מהבוסית, אבל היא לא מתבטאת במשכורת בכלל.
תכלס, היא נהנית שם, השעות טובות לה, ויש בצוות עוד 2 חברות שלה מימי הסמינר, והמקום בעיר, אוטובוס 3 תחנות והיא בעבודה.
אבל מאוד כואב לה על התנאים,
לכן חשוב לי לדעת מה החוקים,
1. האם כשמשלמים שכר מינימום הוא צריך להיות ברוטו?
2. האם אמורים לשלם לה שעות מסויימות על חופשות? או שבגלל שסוכם שזה לפי שעות או בגלל שזה לא לגמרי משרה מלאה אז היא לא זכאית.
3. מתי אמורים להפריש לה פנסיה, והאם גם זה צרי לרדת לה מהמשכורת?
4. זה חוקי לעבוד לפי שעות ולא עם חוזה מסודר?
ועוד 2 שאלות:
1. במידה ומגיע לה משהו חוקית, אי היא מבקשת א זה מהבוסית?
2. למישהי יש רעיון מה ניתן לעשות עם כל הסיפור של ההעלאה???
היא עובדת שם קשה, אם כי לא בדיוק משרה מלאה.
3 ימים בשבוע מ 9-12, ופעמיים בשבוע מ-8-5.
הבוסית שלה הורתה לה לרשום שעות וישלמו לה לפי שעות, ואם אין לה מה לעשות היא יכולה ללכת לבית.. (למרות שבפועל זה כמעט לא קרה)
היא עובדת כאמור ב-30 ש״ח לשעה, ברוטו, אחרי כל הניכויים זה יוצא לה ב-27 ש״ח כגרפיקאית לא מתחילה.
על חופשות וחגים היא לא מקבלת אגורה כי זה לפי שעה.
אין חוזה, הובטח לה שמחודש שני היא תקבל 35 במשכורת, אבל תכלס הבוסית מתכחשת לעובדה.
הבת שלי מוכשרת מאוד, ומוציאה למשרד תוצרים עוצרי נשימה, אמנם יש לה הערכה מהבוסית, אבל היא לא מתבטאת במשכורת בכלל.
תכלס, היא נהנית שם, השעות טובות לה, ויש בצוות עוד 2 חברות שלה מימי הסמינר, והמקום בעיר, אוטובוס 3 תחנות והיא בעבודה.
אבל מאוד כואב לה על התנאים,
לכן חשוב לי לדעת מה החוקים,
1. האם כשמשלמים שכר מינימום הוא צריך להיות ברוטו?
2. האם אמורים לשלם לה שעות מסויימות על חופשות? או שבגלל שסוכם שזה לפי שעות או בגלל שזה לא לגמרי משרה מלאה אז היא לא זכאית.
3. מתי אמורים להפריש לה פנסיה, והאם גם זה צרי לרדת לה מהמשכורת?
4. זה חוקי לעבוד לפי שעות ולא עם חוזה מסודר?
ועוד 2 שאלות:
1. במידה ומגיע לה משהו חוקית, אי היא מבקשת א זה מהבוסית?
2. למישהי יש רעיון מה ניתן לעשות עם כל הסיפור של ההעלאה???
הנושאים החמים