אם לא היה חתימת חוזה אין הצמדה.הבעיה הגדולה של הזוכים לדעתי, זה שהיות והתקבל היתר לחלק גדול מהדירות, לדירות האלו כבר דופק המדד, זה אומר שממחיר הזכיה כבר יש תוספת רצינית שרק עולה ועולה כל חודש, ובסופו של דבר גם ממתינים ומשלמים שכירות, וגם זה שהערך של הדירה עולה, מתקזז חלקית עם המדד שממשיך להצטבר.
זה משהו חדש?אם לא היה חתימת חוזה אין הצמדה.
זה המאוחר מביניהם.
?אם לא היה חתימת חוזה אין הצמדה.
זה המאוחר מביניהם.
במחיר מטרה זה כמו שאמרתי.?
מאיפה הביטחון? במשתכן תמיד נצבר, ואם אני זוכרת נכון בדקתי גם ספציפית פה
צריך לקרא מה רשום במכרז
בגדול זה מהיתר עד חתימה 100% (רק השנה לבד עלה בכמה אחוזים שלמים)
לאחר חתימה, אמור להיות 40%, בפרויקט הזה בגלל שהרוכשים זכו לפני עדכון התקן החדש, יש פסיקה (שלא יודעת אם החברה הצטרפה אליה, אבל מניחה שכן כי רוב החברות הצטרפו) שעל ה 60% שהמדינה פטרה את הרוכשים מהם, תהיה פשרה שהמדינה תשלם לחברה שליש, החברה תוותר על שליש, והרוכשים עצמם ישלמו שליש.
על פי אתר דירה בהנחה אין לפרוייקט עדיין היתר בנייה מלא, אלא רק היתר בתנאים, כך שעדיין לא ניתן להצמיד למדדבמחיר מופחת כמו המכרז של ד'5, יש הצמדה מהיתר בניה (אולי רק 40%)
מתוך המכרז של ד'5 עמ' 41
צפה בקובץ המצורף 1977847
אם התחילו לבנות יש כבר היתר בניה לענין הצמדת מדד.על פי אתר דירה בהנחה אין לפרוייקט עדיין היתר בנייה מלא, אלא רק היתר בתנאים, כך שעדיין לא ניתן להצמיד למדד
אינני יודע מה המקור שלך. כי במסמך שהעלית קודם מתקנות מחיר מופחת כתוב במפורש שההצמדה היא ממועד קבלת היתר בנייה מלא, מה שלכאורה עדיין לא קרה בד'5 (אלא א"כ יש בניינים מסויימים שקיבלו, למרות שאני די מפקפק בכך).אם התחילו לבנות יש כבר היתר בניה לענין הצמדת מדד.
אני יודע שדנו על זה כבר בעבר, אבל אני עומד מאחורי מה שכתבתי.
תחכה לבחירת דירה ותראה האם יש הצמדת מדד למפרע.
(חוץ מזה שזה לא סותר מה שכתוב באתר דירה בהנחה, כי ייתכן ולחלק מהבניינים יש היתר בניה ולחלק מהבניינים לא)
זה לא מדויק, התקבל היתר ובקשו הקלה לקומות נוספות, אז לדירות שהתקבל בגינן היתר כבר מצטבר מדד בד"כ, אבל מענין באמת אם זה יהיה נושא שנתון לפרשנות וויכוח.אינני יודע מה המקור שלך. כי במסמך שהעלית קודם מתקנות מחיר מופחת כתוב במפורש שההצמדה היא ממועד קבלת היתר בנייה מלא, מה שלכאורה עדיין לא קרה בד'5 (אלא א"כ יש בניינים מסויימים שקיבלו, למרות שאני די מפקפק בכך).
לזה כוונתי שיקח זמן ההיתר בניה הם יעשו שינוים בהתר בניהבנוגע להצמדה למדד שלחתי להם פניה
(שאלתי - שלום רציתי לברר בנוגע להגרלה
היות שראיתי שיש שמה רק היתר בתנאים(ככה כתוב באתר של דירה בהנחה) ובמכרז כתוב שהמחיר מוצמד למדד מקבלת היתר בניה מלא
מה המצב של הפרויקט המחירים מוצמדים או לא וא"כ מאיזה תאריך הם מוצמדים תודה רבה
וכן אשמח לשמוע אם יש כבר צפי לחתימות חוזה)
וזה מה שענו לי :
מרדכי שלום,
בהתאם לתנאי חוברת המכרז, על הקבלן להצמיד המדד החל ממועד קבלת היתר הבנייה המלא ועד מועד חתימה על הסכם המכר
כאמור בשלב זה אין היתר מלא לפרויקט.
כמו כן, נבקש להביא לידיעתך כי לאחרונה הקבלן הגיש תביעה ביחס לשינוי תנאים במכרז
נושא זה נמצא במישור היחסים בין החברה הקבלנית למדינה בשלב זה
ייתכן ולתביעה עשויות להיות השלכות לאחר תוצאותיה על אישורים שיינתנו טרם יציאה לשיווק
תודה על פנייתך
בברכה
שירות לקוחות
אשד בקרה
משרד הבינוי והשיכון
מוזר מאד!בנוגע להצמדה למדד שלחתי להם פניה
(שאלתי - שלום רציתי לברר בנוגע להגרלה
היות שראיתי שיש שמה רק היתר בתנאים(ככה כתוב באתר של דירה בהנחה) ובמכרז כתוב שהמחיר מוצמד למדד מקבלת היתר בניה מלא
מה המצב של הפרויקט המחירים מוצמדים או לא וא"כ מאיזה תאריך הם מוצמדים תודה רבה
וכן אשמח לשמוע אם יש כבר צפי לחתימות חוזה)
וזה מה שענו לי :
מרדכי שלום,
בהתאם לתנאי חוברת המכרז, על הקבלן להצמיד המדד החל ממועד קבלת היתר הבנייה המלא ועד מועד חתימה על הסכם המכר
כאמור בשלב זה אין היתר מלא לפרויקט.
כמו כן, נבקש להביא לידיעתך כי לאחרונה הקבלן הגיש תביעה ביחס לשינוי תנאים במכרז
נושא זה נמצא במישור היחסים בין החברה הקבלנית למדינה בשלב זה
ייתכן ולתביעה עשויות להיות השלכות לאחר תוצאותיה על אישורים שיינתנו טרם יציאה לשיווק
תודה על פנייתך
בברכה
שירות לקוחות
אשד בקרה
משרד הבינוי והשיכון
מנין לך?לכאורה "לפרויקט" אין הצמדה
אבל לחלק מהפרויקט (הבניינים עם היתר בניה) יש הצמדה
rhon.co.il
מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!
חלה שגיאה בשליחה. נסו שוב!
לוח לימודים
מסלולי לימוד שאפשר להצטרף
אליהם ממש עכשיו:
תהילים פרק כה
אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
הנושאים החמים