ז
איך שולחים פניה למשרד השיכון? אני גם תקוע כבר שנתיים וחצי בפרויקט שזכיתי בו בלי שום התקדמות בשטחלכל הזוכים אני שלחתי פניה למשרד השיכון וזה התשובה שקיבלתי
מה הכוונה, הוא ביטל או שהרוכשים ביטלו?יש שמועה חזקה שהקבלן ביטל כמה חוזים בשוק החופשי (לא המחיר למשתכן!) למישהו יש מושג אם זה נכון?
נתיב ביטל (לא לכולם)מה הכוונה, הוא ביטל או שהרוכשים ביטלו?
ידוע לך באיזו עילה?נתיב ביטל (לא לכולם)
לא שידוע לי, ואני לא חושב שזה נכון.יש שמועה חזקה שהקבלן ביטל כמה חוזים בשוק החופשי (לא המחיר למשתכן!) למישהו יש מושג אם זה נכון?
יש שמועה חזקה שהקבלן ביטל כמה חוזים בשוק החופשי (לא המחיר למשתכן!) למישהו יש מושג אם זה נכון?
לא שידוע לי, ואני לא חושב שזה נכון.
בהמשך לזה, נראה כי השותפות הולכת לפירוק.לכלל השואלים, הנה התשובה האמינה ביותר :
לדעתי זו ממש פצצה לכלל הרוכשים ביניהם אנוכי הקטן.צפה בקובץ המצורף 1831345צפה בקובץ המצורף 1831358
יודעים איזה מתחמים הם הולכים לבטל/להעביר ?כן זה נכון. נתיב ושפיר מתפרקים. הודיעו לנו לבחור דירה חליפית בצד שנבנה ולא תקוע..
אנחנו מנסים להתאגד כל הרוכשים.
במידה ואתם מכירים מישהו שרכש שם דירה והתבקש לבטל או לנייד אותה לבניין אחר, בבקשה שיצור איתנו קשר. אנחנו בונים קבוצה בווטסאפ.
תשלחו מייל ל <לא ניתן לפרסם מיילים באופן פומבי>
ונצרף לווטסאפ.
נשארים רק a b c d אולי גם eיודעים איזה מתחמים הם הולכים לבטל/להעביר ?
מעניין שלא יצרו איתי קשר עדייןנשארים רק a b c d אולי גם e
ומה היה מתוכנן מלכתחילהנשארים רק a b c d אולי גם e
היו 13 מתחמים, נשארו רק 5ומה היה מתוכנן מלכתחילה
מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!
חלה שגיאה בשליחה. נסו שוב!
לוח לימודים
מסלולי לימוד שאפשר להצטרף
אליהם ממש עכשיו:
תהילים פרק כה
אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
הנושאים החמים