זיהוי תוכנת שליטה מרחוק

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י DVD COAN;794097:
עימך הסליחה תשובתי היא... לא

תלוי דרך מי מבצעים את זה ותדירות שימוש

לשמחתי [אני שמח לעזור...] תדירות השימוש שלי גבוהה, וגם הקבצים שמועברים בד"כ קבועים...
אז בשבילי עדיף דרופ...

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י בנימין41;794215:
מומלץ להשתמש בחיבור VPN דרך טים ויואר, זה לא משגע אף אחד ממש כמו חיבור רשת ממשי.
אני משתמש בזה על בסיס קבוע, וזה מאוד נוח.
גם כללית טים ויואר מספקת אותי לגמרי.

אולי אפשר להסביר יותר לבור כמוני?
אחרי שהתחברתי לשליטה מרחוק, יש בתוספות VPN אבל זה מוצלל, למה?.

• הוסף לסימניות
מישהו יודע לעזור לי עם ה VPN?

• הוסף לסימניות
לא פתוח לי בנתיב, יש מצב שמישהו מעלה לי את זה? תודה.

• הוסף לסימניות
אולי בכל אופן יוכל מישהו להעלות לכאן מדריך או להסביר בקיצור איך פועלים עם הVPN בTeamViewer?

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י NIVDFB;795117:
אולי בכל אופן יוכל מישהו להעלות לכאן מדריך או להסביר בקיצור איך פועלים עם הVPN בTeamViewer?

http://www.faqil.com/guides/team.html
יש שם סקריפט שאי אפשר להעתיק טקסט אז זה מצורף בPDF

• הוסף לסימניות
עדיין לא עזר לי אני מנותב וזה חסום בנתיב.
האם יש אפשרות להעלות לכאן, או לדרופבוקס, או למייל <לא ניתן לפרסם מיילים באופן פומבי>
תודה רבה.

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י NIVDFB;795546:
עדיין לא עזר לי אני מנותב וזה חסום בנתיב.
האם יש אפשרות להעלות לכאן, או לדרופבוקס, או למייל <לא ניתן לפרסם מיילים באופן פומבי>
תודה רבה.

בבקשה
הכל הלב!

קבצים מצורפים

• הדפסה - המדריך לתוכנת השליטה מרחוק teamviewer.pdf
    1.1 MB · צפיות: 38
  • הוסף לסימניות
יש לי קובץ שהופך את התכנה לעברית, מומלץ.
הקרדיט למאן דהוא מפורום נתיב. הורדתי את זה פעם משם כמדומני.
מצ"ב.
יש לחלץ את הקובץ. ולהפעילו לאחר התקנת התכנה.

קבצים מצורפים

• Teamviewer_heb.rar
    KB 257.3 · צפיות: 19
  • הוסף לסימניות
אגב, כשאני משתמש בתכנה ושולט על מחשב אחר אני לא מצליח לשמוע אודיו.
איך מתגברים על זה ?

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י חיוכון;797068:
יש לי קובץ שהופך את התכנה לעברית, מומלץ.
הקרדיט למאן דהוא מפורום נתיב. הורדתי את זה פעם משם כמדומני.
מצ"ב.
יש לחלץ את הקובץ. ולהפעילו לאחר התקנת התכנה.

מה יש צורך בכל זה, הנה הוא בעברית מלכתחילה...

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

פוסטים חדשים שאולי לא קראת....

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה