- הוסף לסימניות
נכתב ע"י DVD COAN;794097:עימך הסליחה תשובתי היא... לא
תלוי דרך מי מבצעים את זה ותדירות שימוש
לשמחתי [אני שמח לעזור...] תדירות השימוש שלי גבוהה, וגם הקבצים שמועברים בד"כ קבועים...
אז בשבילי עדיף דרופ...
נכתב ע"י DVD COAN;794097:עימך הסליחה תשובתי היא... לא
תלוי דרך מי מבצעים את זה ותדירות שימוש
נכתב ע"י בנימין41;794215:מומלץ להשתמש בחיבור VPN דרך טים ויואר, זה לא משגע אף אחד ממש כמו חיבור רשת ממשי.
אני משתמש בזה על בסיס קבוע, וזה מאוד נוח.
גם כללית טים ויואר מספקת אותי לגמרי.
נכתב ע"י NIVDFB;795117:אולי בכל אופן יוכל מישהו להעלות לכאן מדריך או להסביר בקיצור איך פועלים עם הVPN בTeamViewer?
נכתב ע"י NIVDFB;795546:עדיין לא עזר לי אני מנותב וזה חסום בנתיב.
האם יש אפשרות להעלות לכאן, או לדרופבוקס, או למייל <לא ניתן לפרסם מיילים באופן פומבי>
תודה רבה.
נכתב ע"י חיוכון;797068:יש לי קובץ שהופך את התכנה לעברית, מומלץ.
הקרדיט למאן דהוא מפורום נתיב. הורדתי את זה פעם משם כמדומני.
מצ"ב.
יש לחלץ את הקובץ. ולהפעילו לאחר התקנת התכנה.
מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!
חלה שגיאה בשליחה. נסו שוב!
לוח לימודים
מסלולי לימוד שאפשר להצטרף
אליהם ממש עכשיו:
תהילים פרק כה
אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
הנושאים החמים