זיהוי תוכנת שליטה מרחוק

• הוסף לסימניות
מישהו יודע מה זו התוכנה הזו לשליטה מרחוק ואם היא טובה,
ואם יש למישהו קישור להורדה?

קבצים מצורפים

• _1_~3.JPG
    KB 27.6 · צפיות: 16
  • הוסף לסימניות
יש תוכנה טובה מאד, וחינמית:
teamwiever

• הוסף לסימניות
בטוח שזו התוכנה הזו?
אני משתמש בteamwiever הרבה אבל היא לא נראית כך.
וגם בתמונה לא מוזכר השם teamwiever?
זו גירסה ישנה? חדשה? גירסה בתשלום?
אודה לכל עזרה.

• הוסף לסימניות
מה שהעלית זה לא teamwiever
הוא מציע (וכנ"ל גם אני) להתקין ולהשתמש בteamwiever

• הוסף לסימניות
ובכל אופן מישהו יודע מה זו התוכנה הזו ומאיפה אפשר להוריד אותה [אני מנותב אז אם יש קישור ישיר עדיף].
רק כדי לבחון אותה, כי יש משהו מעצבן בteamwiever [ואולי יש למישהו פתרון], שבהעברת קבצים קופץ כל הזמן חלון העברת קבצים במחשב השני וזה משגע את ההוא להמשיך לעבוד. הפתרון שאני יודע זה לא למזער אותו כי הוא קופץ חזרה בכל קובץ שמעבירים, אלא להעביר אותה לקצה המסך ולהשאיר ממנו חתיכה קטנטונת על המסך, יש פתרון אחר?
או שוב הורדה של התוכנה שכתבתי כדי לבחון אותה?

• הוסף לסימניות
מה עם ShowMyPC

• הוסף לסימניות
ammyy תוכנה מעולה וקלילה

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י שקדיה;793253:
ammyy תוכנה מעולה וקלילה

יש בAMMYY תכונה של העברת והעתקת קבצים מצד השולט מבלי שהלקוח מרגיש.
ניתן בהגדרה פשוטה להסיר את הסימון מאפשרות העברת קבצים וכך למנוע את זה.

• הוסף לסימניות
תודה רבה על הקישור להורדה, ניסיתי, ו..לא עוזב את TeamViewer 7, התוכנה הזו איטית להחריד.

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י NIVDFB;793548:
תודה רבה על הקישור להורדה, ניסיתי, ו..לא עוזב את TeamViewer 7, התוכנה הזו איטית להחריד.

אבל יש בעיה אחת: שאם משתמשים בתוכנה זו מידי הרבה הוא נסגר לעיתים קרובות ומודיע שהוא לא לשימוש עסקי... :(
הנתמכים שלי בפרוג יעידו על כך...
ממש מעצב(ן)

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י גרף הול;793622:
אבל יש בעיה אחת: שאם משתמשים בתוכנה זו מידי הרבה הוא נסגר לעיתים קרובות ומודיע שהוא לא לשימוש עסקי... :(
הנתמכים שלי בפרוג יעידו על כך...
ממש מעצב(ן)
הכוונה להרבה זמן? [כמה?] או הרבה פעמים בתכיפות?
ועוד דבר יש למישהו פתרון לבעיה שהעליתי שבהעברת קבצים זה מקפיץ לנשלט כל הזמן את חלון העברת הקבצים וגם לאחר מזעור, כל קובץ שמעבירים הוא קופץ שוב?

• הוסף לסימניות
טיפ
תיעדו את התוכנת שליטה רק להתחברות
ולגבי העברת קבצים עדיף להשתמש בצד שלישי בלי שום קשר לשליטה מרחוק
זה רק מאט את התקשורת בין הצדדים התחברות והעברת קבצים יחד

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י DVD COAN;793744:
טיפ
תיעדו את התוכנת שליטה רק להתחברות

צודק, אבל יש קושי מסויים לעבוד בכמה מישורים בו זמנית
אני מאמין שאתה מזכים איתי...

בד"כ קבצים שאני מעביר בץמיכה לעיתים קרובות - אני מעלה אותם קבוע לדרופ שלי, וכך נפתרים כל הבעיות, מומלץ

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י גרף הול;793966:
צודק, אבל יש קושי מסויים לעבוד בכמה מישורים בו זמנית
אני מאמין שאתה מזכים איתי...

עימך הסליחה תשובתי היא... לא

תלוי דרך מי מבצעים את זה ותדירות שימוש

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י DVD COAN;793744:
טיפ

על איזה צד שלישי אתה ממליץ????

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י NIVDFB;793160:
ובכל אופן מישהו יודע מה זו התוכנה הזו ומאיפה אפשר להוריד אותה [אני מנותב אז אם יש קישור ישיר עדיף].
רק כדי לבחון אותה, כי יש משהו מעצבן בteamwiever [ואולי יש למישהו פתרון], שבהעברת קבצים קופץ כל הזמן חלון העברת קבצים במחשב השני וזה משגע את ההוא להמשיך לעבוד. הפתרון שאני יודע זה לא למזער אותו כי הוא קופץ חזרה בכל קובץ שמעבירים, אלא להעביר אותה לקצה המסך ולהשאיר ממנו חתיכה קטנטונת על המסך, יש פתרון אחר?
או שוב הורדה של התוכנה שכתבתי כדי לבחון אותה?

מומלץ להשתמש בחיבור VPN דרך טים ויואר, זה לא משגע אף אחד ממש כמו חיבור רשת ממשי.
אני משתמש בזה על בסיס קבוע, וזה מאוד נוח.
גם כללית טים ויואר מספקת אותי לגמרי.

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

פוסטים חדשים שאולי לא קראת....

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה