נכתב ע"י שקדיה;793253:ammyy תוכנה מעולה וקלילה
נכתב ע"י NIVDFB;793108:מישהו יודע מה זו התוכנה הזו לשליטה מרחוק ואם היא טובה,
ואם יש למישהו קישור להורדה?
נכתב ע"י PCM;793274:
נכתב ע"י pc com;793436:זה לא AMMYY
נכתב ע"י NIVDFB;793548:תודה רבה על הקישור להורדה, ניסיתי, ו..לא עוזב את TeamViewer 7, התוכנה הזו איטית להחריד.
הכוונה להרבה זמן? [כמה?] או הרבה פעמים בתכיפות?נכתב ע"י גרף הול;793622:אבל יש בעיה אחת: שאם משתמשים בתוכנה זו מידי הרבה הוא נסגר לעיתים קרובות ומודיע שהוא לא לשימוש עסקי...
הנתמכים שלי בפרוג יעידו על כך...
ממש מעצב(ן)
נכתב ע"י DVD COAN;793744:טיפ
תיעדו את התוכנת שליטה רק להתחברות
ולגבי העברת קבצים עדיף להשתמש בצד שלישי בלי שום קשר לשליטה מרחוק
זה רק מאט את התקשורת בין הצדדים התחברות והעברת קבצים יחד
נכתב ע"י גרף הול;793966:צודק, אבל יש קושי מסויים לעבוד בכמה מישורים בו זמנית
אני מאמין שאתה מזכים איתי...
נכתב ע"י DVD COAN;793744:טיפ
ולגבי העברת קבצים עדיף להשתמש בצד שלישי בלי שום קשר לשליטה מרחוק
זה רק מאט את התקשורת בין הצדדים התחברות והעברת קבצים יחד
נכתב ע"י NIVDFB;793160:ובכל אופן מישהו יודע מה זו התוכנה הזו ומאיפה אפשר להוריד אותה [אני מנותב אז אם יש קישור ישיר עדיף].
רק כדי לבחון אותה, כי יש משהו מעצבן בteamwiever [ואולי יש למישהו פתרון], שבהעברת קבצים קופץ כל הזמן חלון העברת קבצים במחשב השני וזה משגע את ההוא להמשיך לעבוד. הפתרון שאני יודע זה לא למזער אותו כי הוא קופץ חזרה בכל קובץ שמעבירים, אלא להעביר אותה לקצה המסך ולהשאיר ממנו חתיכה קטנטונת על המסך, יש פתרון אחר?
או שוב הורדה של התוכנה שכתבתי כדי לבחון אותה?
מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!
חלה שגיאה בשליחה. נסו שוב!
לוח לימודים
מסלולי לימוד שאפשר להצטרף
אליהם ממש עכשיו:
תהילים פרק כה
אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
הנושאים החמים