מידות טובות
משתמש פעיל
- הוסף לסימניות
כרטיס דביט גם נחשב?
לפני יומייםמתי?
קיבלתי 0.03 ש"ח על כל היתרת זכות חחחקבלת 3 אחוז על כל יתרת הזכות שלך?
אפשר מעשרות?וזה מה שאני קיבלתי מדיסקונט..
צפה בקובץ המצורף 2088449
תמחקי. כדאי לך.לפני יומיים
למה?תמחקי. כדאי לך.
מחקתי את הציטוטים שלי
מי צריך לדעת מהי יתרת הזכות שלך?למה?
איפה את רואה אותה?מי צריך לדעת מהי יתרת הזכות שלך?
כתבו פה שנתנו 3 אחוז על יתרת העושאיפה את רואה אותה?
העתקתי רק את השורה המגוחכת של 0.03...
לא!!!!כתבו פה שנתנו 3 אחוז על יתרת העוש
לא קשה לעשות חשבון
אה יופי.לא!!!!
אני קיבלתי 0.03 ש"ח על היתרה בלי קשר לגובהה.
3% זה בוודאות לא. הלוואי שהייתי מקבלת
המון אה?
בדיוק. תנכי מעשרות ותראי כמה נשאר לי חחחאה יופי.
פשוט ככה כתבו בעמודים הראשונים
אז מה הסיפור שלהם?
אשקרה נתנו לך 0.03 שקל?
הררגע בדקתי את החשבון במזרחי לא נתנו לי מעבר להטבה שיש אצלם על יתרת זכותאני קיבלתי ב23.10.2025 500 ש"ח
מה הכוונה נכסים?מקבלים רק אם אין בחשבון נכסים של 30000 ש"ח ומעלה.
באיזה הטבה מדובר?הרגע בדקתי את החשבון במזרחי לא נתנו לי מעבר להטבה שיש אצלם על יתרת זכות
נכסים הכונה (לענ"ד) או כסף בעו"ש או בפקדונות או בהלוואות.מה הכוונה נכסים?
אם יש מעל 30,000 ש"ח לא מקבלים כלום?
מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!
חלה שגיאה בשליחה. נסו שוב!
לוח לימודים
מסלולי לימוד שאפשר להצטרף
אליהם ממש עכשיו:
תהילים פרק כה
אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
הנושאים החמים